19 juli 2018

SD Huesca voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Huesca zijn deze week officieel gelanceerd. Ondanks dat Huesca een relatief onbekende ploeg is, weten wij nu al dat het dit jaar een feestelijk seizoen wordt voor de Spanjaarden. Dankzij de tweede plaats afgelopen seizoen in La Liga 2, heeft Huesca zich voor het eerst in de geschiedenis van de club weten te plaatsen voor La Liga, het hoogste niveau in Spanje. De selectie van Pedro Braojos gaat aankomend seizoen dus hoe dan ook geschiedenis schrijven. Het stadion waarin deze kleine Spaanse club haar wedstrijden speelt is het El Alcoraz stadion. Dit stadion biedt plaats aan 8000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de kersverse La Liga ploeg SD Huesca? Check de details hieronder!

SD Huesca thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van SD Huesca is het Spaanse merk Kelme. De basiskleuren van Huesca zijn rood en blauw. Het nieuwe thuisshirt wordt dan ook gekenmerkt door deze kleuren. In het midden van het shirt loopt een brede donkerblauwe baan in diagonale richting. Aan beide kanten van deze blauwe baan loopt een rode baan. De kraag van het nieuwe thuisshirt is een polo kraag. Dit geeft een gaaf klassiek karakter aan het shirt. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van SD Huesca zijn blauw en hebben een rode bies. Op de rechtermouw staat voor het eerst de clubbadge van La Liga. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Kelme en op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Huesca. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe voetbalkousen. Hierop zijn de uitingen van Kelme en de club ook terug te vinden.

SD Huesca uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Huesca is gebaseerd op het ST George kruis. Dit kruis refereert naar Aragón. Dit is de Spaanse regio waar Huesca vandaan komt. De basiskleur van het nieuwe uitshirt is dus wit met een groot kruis erin. De hals van het shirt is rond met subtiele rode en blauwe omlijning. Dit geldt ook voor de biesjes aan de onderkant van de mouwen. In de nek van het shirt staat S.D. HUESCA geschreven, in het blauw. Op de rechtermouw prijkt het logo van La Liga. Op de rechterkant van de borst zie je het logo van Kelme. Deze is blauw van kleur. Het clubwapen van Huesca staat ook op het shirt, op de linkerkant van de borst. Het nieuwe uittenue van SD Huesca wordt gecompleteerd door een witte broek en rode voetbalkousen. Ook op deze broek en kousen staan logo’s van Kelme en Huesca.

SD Huesca 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Kelme heeft ook een schitterend derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Spaanse club. Het gaat om een schitterend zwart shirt met groene details. Eén van deze details is terug te zien op de voorkant van het shirt. Hier loopt namelijk een diagonale baan. Deze wordt echter onderbroken door de zwarte basiskleur. Verder is het nieuwe derde wedstrijdshirt geheel zwart. Aan de buitenkant dan wel te verstaan. De binnenkant van het shirt is groen. Het shirt is verder uitgerust met een zeer klassieke kraag. De naam van kledingsponsor Kelme staat in groene letters op de rechterkant van de borst. Het clubwapen van SD Huesca prijkt op de linkerkant van de borst.

In deze nieuwe tenues gaat SD Huesca voor het eerst deelnemen aan de hoogste competitie in Spanje. Bekende spelers die de clubkleuren verdedigen zijn: Luisinho, Akapo, Musta, Melero, Gómez, Cucho en Longo. Check hieronder nog een foto van het nieuwe tenue van SD Huesca!

De nieuwe voetbalshirts van SD Huesca zijn op dit moment alleen te koop in de webshop van de Spaanse club. Ben je opzoek naar andere La Liga voetbalshirts check DEZE WEBSHOP