SC Paderborn voetbalshirts 2022-2023

De Duitse voetbalclub SC Paderborn en kledingsponsor Saller hebben de nieuwe SC Paderborn voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Duitse club de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Ook dit jaar speelt Paderborn weer op het tweede niveau van Duitsland. Vorig seizoen eindigde Sport-Club Paderborn 07 op de zevende plek in de 2. Bundesliga. Ook dit jaar is Saller weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de SC Paderborn voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 de kledingsponsor van de club en het contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2025.

SC Paderborn uitshirts 2022-2023

Het SC Paderborn uitshirt 2022-2023 is dit seizoen geheel rood en bevat een design van diagonale strepen, welke kriskras door elkaar heen lopen. Dit design is gebaseerd op een standaard template van Saller, namelijk het Sheffield template. Het voetbalshirt bevat een ronde, zwarte hals en ook de zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band. Het logo van Saller staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de in 1907 opgerichte club. Hoofdsponsor Bremer versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van het energiedrankje Effect. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het wapen (coat of arms) van de stad Paderborn. De mouwen zijn voorzien van de trademark tekens van Saller. Het SC Paderborn uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte baan. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Saller. De kousen zijn rood met aan de bovenzijde een zwarte band. SC Paderborn draagt in sommige uitwedstrijden het SC Paderborn 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit tenue heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is mint. Ook dit voetbalshirt bevat zwarte accenten. De ronde hals en de band aan de zijkanten van het 3e voetbalshirt zijn zwart. Ook dit voetbalshirt bevat een all-over print van diagonale strepen en chevrons. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het uittenue en dit voetbalshirt bevat dezelfde details als het uitshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook mint met zwarte details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SC Paderborn voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Proger, Klement, Ademi, Collins, Hunemeier, Schallenberg, Heuer en nog meer sterspelers. De nieuwe SC Paderborn voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van Paderborn. Andere voetbalshirts voor 2022-2023 bestel je altijd in deze winkel! 

Paderborn voetbalshirts 2022-2023

Paderborn voetbalshirts 2022-2023