6 juni 2019

SC Paderborn 07 voetbalshirts 2019-2020

SC Paderborn heeft haar nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 officieel gelanceerd. De club heeft via de 2. Bundesliga promotie afgedwongen naar de hoogste competitie in ons buurland. De Duitse club zit de afgelopen jaren in een rollercoaster. De laatste zes jaar promoveerde of degradeerde de club ieder jaar. In 2017 degradeerde de club zelfs naar het vierde niveau van Duitsland. Echter speelde SC Paderborn nooit in deze regionale competitie vanwege het faillissement van één van de concurrenten. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts waarmee SC Paderborn haar terugkeer in de Bundesliga viert? Check de details hieronder!

SC Paderborn 07 thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van SC Paderborn wordt ook dit jaar gekenmerkt door de kleuren blauw en zwart. De bovenkant van het shirt is zwart van kleur en het onderste gedeelde is blauw. Over dit gedeelte aan de onderkant van het shirt lopen zwarte banen. Deze vloeien soepel over in de zwarte bovenkant. De kraag van het shirt heeft een klassiek design. Welke wordt versierd met een blauwe rand. Dit detail van het shirt komt ook terug in de brede biezen aan de mouwen van het nieuwe shirt. Kledingsponsor van Paderborn is Saller. Dit merk staat op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het clublogo van SC Paderborn 07. Het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2019-2020 wordt gecompleteerd door een zwarte broek en blauwe voetbalkousen met zwarte details.

SC Paderborn 07 uit shirt en tenue 2019-2020

Niet alleen het thuisshirt van de Duitse club is bekend. Ook het uitshirt waarin de selectie van Steffen Baumgart aankomend seizoen gaat spelen is bekend. Het nieuwe uitshirt is ontworpen aan de hand van hetzelfde template als het thuisshirt. Het grootste verschil is echter de verticale banen die bij het uitshirt niet aanwezig zijn. De body van het uitshirt is wit, terwijl de mouwen van het tricot zwart zijn. De kraag is hetzelfde als het thuisshirt met zwart detail. De biezen aan de mouwen van het shirt zijn wit van kleur. Ook bij het uitshirt zijn de naam van sponsor Saller, en clubwapen terug te vinden op de borst. Opvallend detail bij zowel het uitshirt als thuisshirt van SC Paderborn 07 is het ontbreken van een nieuwe shirtsponsor. Ook het derde tenue van de club is vandaag officieel gelanceerd. Dit nieuwe tenue is hetzelfde als het uitshirt echter wordt de witte kleur vervangen door fluorerend geel.

SC Paderborn voetbalshirt bestellen.

De nieuwe voetbalshirts van SC Paderborn 07 zijn op dit moment helaas alleen beschikbaar in de fanshop van de Duitse voetbalclub. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van je favoriete Europese voetbalclubs? Check dan de link hieronder. Het is ook mogelijk om deze voetbalshirts te laten bedrukken met de naam van jouw icoon. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts in DEZE WEBSHOP!