24 december 2012

SC Heerenveen uitshirt 2013/2014

Het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2013/2014 is officieel bekend gemaakt door de Friese club en teamkledingsponsor JAKO. Nadat SC Heerenveen de supporters de mogelijkheid had gegegeven om te stemmen op verschillende door supporters ontworpen designs, is de winnaar uit de bus gekomen. Het design van het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2013/2014 komt van de hand van supporter Hans van den Belt. Ook vorig seizoen lanceerde de Friese club in samenwerking met teamkledingsponsor JAKO voor het eerst dit initiatief, wat een groot succes bleek te zijn. Het initiatief werd door de Friese club gestart naar aanleiding van het rumoer omtrent de introductie van het aanvankelijke uitshirt voor het seizoen 2011-2012. U weet wel, dat shirt dat veel weg had van het Ajax thuisshirt.

In het SC Heerenveen uitshirt speelt de club de uitwedstrijden in de Eredivisie en wellicht in Europa gedurende het seizoen 2013/2014.  Het uitshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne blauwe verticale pinstripes over het shirt. Ook de gevouwen kraag met kleine V-hals is voorzien van dunne blauwe lijntjes. Op de mouwen en de rechter borst staat het logo van teamkledingsponsor JAKO. De andere borst bevat het logo van SC Heerenveen en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Univé Verzekeringen. Het bijbehorende short is overwegend blauw met een zwarte band aan de bovenkant. De onderkant van het voetbalbroekje is bovendien voorzien van twee zwarte banen. De kousen zijn ook zwart met blauwe accenten.

Check hieronder de foto's van het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2013/2014. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio mei 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het tenue, trainingsshirts, retro shirts en andere SC Heerenveen trainingskleding.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

SC Heerenveen uitshirt 2013-2014

SC Heerenveen uitshirt 2013-2014