Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt 2012/2013 is officieel bekend gemaakt na de met 5-1 verloren wedstrijd tegen PSV op 18-12-2011. Een aantal weken geleden berichtten wij al dat de SC Heerenveen voetbalshirts 2012/2013 door de supporters van de club ontworpen zijn. SC Heerenveen heeft de afgelopen maanden bijna 200 ontwerpen ontvangen voor het nieuwe thuis- en uitshirt voor het seizoen 2012/2013. In een speciale campagne werd de fans opgeroepen met een eigen ontwerp te komen. Het initiatief werd door de Friese club gestart naar aanleiding van het rumoer omtrent de introductie van het vorige uitshirt.

Uit deze 200 designs heeft heeft een vakjury, bestaande uit spelers, directie en afgevaardigden van JAKO, de Supportersraad en medewerkers van de club per tenue een drietal ontwerpen uitgekozen. Uit die ontwerpen is onderstaand voetbalshirt als winnaar uit de bus gekomen. Dit betrof het ontwerp van SC Heerenveen supporter Hylke Anema.

Het thuisshirt van SC Heerenveen 2012-2013 wordt gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het voetbalshirt. Het voetbalshirt heeft namelijk vier blauwe banen en drie witte banen over zowel de voorkant als de achterkant van het shirt. Ook de mouwen hebben dit design. Verder komen ook zowel op de voor- als achterkant de zeven pompeblêden terug. De krag van het voetbalshirt is een V-hals, welke blauw/wit/blauw is. Verder is de linkerborst voorzien van het SC Heerenveen logo en de rechterborst van het logo van teamkledingsponsor JAKO. Het logo van Univé Verzekeringen staat op het midden van het shirt, evenals aan de bovenkant van de achterkant. Op de achterkant van het shirt is bovendien een wit vlak gereserveerd, waarin het nummer van de spelers van SC Heerenveen komt te staan. Het SC Heerenveen thuisshirt wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje waarop het logo van JAKO en SC Heerenveen staan. De kousen van het SC Heerenveen thuistenue 2012-2013 zijn overwegend zwart en bevatten een witte en blauwe baan aan de bovenkant.

Check hieronder de foto's van het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt. Deze kan je vanaf mei 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Bestel hier ook online de huidige SC Heerenveen tenues.


Koop het hier!

SC Heerenveen thuisshirt 2012-2013

 

SC Heerenveen thuisshirt 2012/2013 optie 1

 

 

 

SC Heerenveen thuistenue 2012-2013