Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is bekend. In dit nieuwe shirt speelde SC Heerenveen in de met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Ajax op 1 mei 2011. Het nieuwe thuisshirt heeft opnieuw een strak en traditioneel design en wijkt niet veel af van het thuisshirt van SC Heerenveen van het seizoen 2011/2012. Het shirt wordt uiteraard gekenmerkt door de verticale blauwe witte banen, welke doorlopen op beide mouwen. Bovendien zijn zowel op de voorkant als aan de achterkant van het shirt de zeven pompebleden te vinden. De kraag is een kleine blauwe V-hals met aan beide zijkanten twee gedetailleerde witte lijnen. Aan de achterkant van de kraag is opnieuw de eerste zin van het Friese volkslied geborduurd.

Op de linkerborst staat het logo van de Friese club en op de andere borst het logo van teamkledingleverancier JAKO. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Univé Verzekeringen.  

 

Het voetbalbroekje van het nieuwe SC Heerenveen tenue is wit en bevat zowel het logo van SC Heerenveen als die van sponsors JAKO & Univé. De SC Heerenveen kousen zijn zwart met een blauwe bovenkant. De nieuwe SC Heerenveen voetbalshirts kan je vanaf nu deze voetbalshop kopen. Check hieronder de foto’s van het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt.

 

Koop het hier!