SC Cambuur voetbalshirts 2020-2021

SC Cambuur en kledingsponsor Craft hebben deze week de nieuwe SC Cambuur voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Henk de Jong de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2020-2021. De Friese club eindigde afgelopen seizoen als eerste in de Eerste Divisie, maar omdat door het coronavirus de competitie vroegtijdig werd beëindigd was er afgelopen seizoen geen promotie/degradatieregeling. Ook dit seizoen is Craft weer verantwoordelijk voor het design van de Cambuur Leeuwarden tenues. Deze functie heeft het Scandinavische sportmerk sinds vorig jaar zomer.

SC Cambuur thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe SC Cambuur thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend geel en wordt gekenmerkt door de blauwe, verticale band over het midden van het tenue. Deze band heeft een kartelrand, evenals de dunnere rode band daarnaast. Dit design is geïnspireerd door de kammen uit het wapen van de club. Het tenue is bovendien uitgerust met een ronde hals en een kleine, opstaande kraag in het blauw. Dit is ook de kleur van de brede band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor Craft Sportswear staat op de rechterborst en de trademark tekens van het merk staan op beide mouwen. Bouwgroep Draisma prijkt op het midden van het tenue en de linkerborst bevat het clublogo. In de nek op de achterkant van het tenue is een rode band verwerkt en verder bevat het tenue nog meerdere details. Aan de onderzijde van de achterkant van het tenue bevinden zich de woorden ‘’Marathon’’ en ‘’Insuline’, welke een verwijzing zijn naar de M.I. Side. De binnenkant van de hals bevat de tekst: #CambuurKomtEraan. Andere sponsoren op het tenue zijn Airpress, Orangeas en De Vries. Het SC Cambuur thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en de kousen van het tenue zijn volledig geel met op het midden de trademark tekens van Craft.

SC Cambuur uitshirt 2020-2021

Het nieuwe SC Cambuur uitshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de voetbalshirts van VV Leeuwarden, de voorgangen van Cambuur. Uit VV Leeuwarden is in 1964 SC Cambuur ontstaan. VV Leeuwarden droeg destijds rood/wit gestreepte voetbalshirts en Cambuur speelt dit seizoen haar uitwedstrijden ook in een dergelijk voetbalshirt. Het nieuwe SC Cambuur uitshirt 2020-2021 wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Daarnaast bevat het tenue zwarte accenten. De ronde hals is aan de zijkanten en achterkant zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en badges staan op dezelfde plek als op het thusishirt. Hetzelfde geldt voor de details. Het Cambuur uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de SC Cambuur voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mühren, ter Heide, Jacobs, Maulun, Kallon, Schouten en nog meer spelers.

 

Bestel deze voetbalshirts direct in de SC Cambuur fanshop! 

SC Cambuur thuistenue 2020-2021

SC Cambuur uitshirt 2020-2021

Bron afbeeldingen: sccambuur.nl