10 augustus 2017

SC Cambuur voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Jupiler club SC Cambuur voor 2017-2018 zijn inmiddels ook gepresenteerd door de Friese club en kledingsponsor Quick. In deze nieuwe shirts speelt het voormalige Cambuur Leeuwarden de wedstrijden in de Jupiler League gedurende 2017-2018. De club van trainer Dijkhuizen eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats en wist middels de play-offs niet te promoveren naar de Eredivisie. Het Nederlandse sportmerk Quick is dit seizoen opnieuw verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Cambuur. Deze functie vervult het merk sinds 2012. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van SC Cambuur.

SC Cambuur thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe SC Cambuur thuisshirt voor 2017-2018 heeft dit seizoen een overwegend fel gele kleur, zodat het shirt nog meer opvalt. De mouwen van het shirt zijn blauw en bovendien bevat het shirt een gele crew neck. De rechter schouder is uitgerust met de twee blokstrepen van Quick. Het logo van het sportmerk versiert het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en sponsor Bouwgroep Dijkstra versiert het midden van het nieuwe shirt van SC Cambuur. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen.

SC Cambuur uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van SC Cambuur heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend licht blauw met navy blauwe details. Deze details komen terug in de ronde hals en in de mouwen. De blokstrepen op het voetbalshirt zijn fel geel en dit geldt ook voor het logo van Quick. Op het uitshirt staat de stad Leeuwarden als sponsor op het midden van het voetbalshirt met de tekst: ''Leeuwarden2018.nl – European Capital of Culture.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen.

De nieuwe voetbalshirts van SC Cambuur kan je alleen in de online clubshop van de Friese club kopen. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 kopen? Check het in deze SHOP!