10 juni 2016

SC Bastia voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Franse club SC Bastia zijn vandaag officieel gelanceerd door de Franse club en kledingsponsor Kappa. In deze voetbalshirts speelt SC Bastia de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2016-2017. Bastia eindigde afgelopen seizoen als tiende in de Franse Ligue 1 en komt daarom komend seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk uit. De thuiswedstrijden speelt de club in het Stade Armand Cesari. De club en haar Italiaanse kledingsponsor lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club. We bespreken hieronder beide designs. Beide shirts zijn gebaseerd op de voetbalshirts van het seizoen 2011-2012, het seizoen waarin de club Ligue 2 kampioen werd.

SC Bastia thuisshirt 2016-2017

Het Sporting Club de Bastia thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend blauw en bevat dit jaar een ronde hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de twee horizontale witte banen over de borst. Door deze banen loopt een zwarte horizontale lijn en op het midden van de borst prijkt het wapen van Corsica., welke gekenmerkt wordt door een afbeelding van de Moorse man. Deze Moorse man staat ook op de vlag van Corsica, welke in het Corsicaans ''A bandera testa mora'' (De vlag met het Morenhoofd) genoemd wordt en gekenmerkt wordt door de bandana om het hoofd van de man. Het logo van SC Bastia, waarin de Moorse man ook terug komt staat daarboven. Het logo van Kappa staat op de schouders en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. Kappa is sinds 2011-2012 kledingsponsor van de Franse club. Op het midden van het nieuwe Bastia shirt staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor OSCARO. De mouwen zijn bijna geheel blauw en worden afgesloten door een witte bies.

SC Bastia uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sporting Club de Bastia uitshirt heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt voor 2016-2017. Dit shirt is echter overwegend wit met een crew neck. Deze crew neck bevat een subtiele blauwe lijn. Over de borst loopt een blauwe en zwarte baan. In het midden van deze banen is weer het wapen van Corsica te vinden. Onder de crew neck staat het logo van de club. Het logo en de trademark tekens van kledingsponsor Kappa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals het logo van hoofdsponsor OSCARO. Check hieronder de foto's van de nieuwe SC Bastia voetbalshirts, waarin sterren als Brandao, Palmieri, Modesto, Cahuzac en andere sterren zulen schitteren gedurende komend seizoen.

SC Bastia voetbalshirt kopen

Het nieuwe SC Bastia shirt voor 2016-2017 kan je vanaf binnenkort kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je Bastia voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de club. Wil je andere producten van de Franse club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Check ook de unieke Bastia retro shirts in de online shop van Sportus.nl!

Koop het nieuwe SC Bastia shirt in deze officiële SHOP!SC Bastia -thuis -shirt -2016-2017

Sc -bastia -uit -shirt -2016-2017