16 augustus 2019

Sagan Tuso Fernando Torres special edition voetbalshirts

Een legende neemt afscheid van het Voetbal. Na zichzelf achttien jaar profvoetballer te hebben genoemd, komt er een einde aan de carrière van Fernando Torres. De Spaanse spits speelt bij grote clubs als: Atletico Madrid, Liverpool FC, Chelsea, AC Milan en speelt nu in Japan bij Sagan Tosu. Om deze Spanjaard te eren heeft kledingsponsor New Balance in samenwerking met Sagan Tosu twee speciale shirts gelanceerd. Deze debuteren beide in de wedstrijd tegen Vissel Kobe, de ploeg van een andere Spaanse topper Andres Iniesta. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van Sagan Tosu? Check ze hier!

Sagan Tosu New Balance voetbalshirt

Het eerste shirt waarmee Fernando Torres wordt geëerd is gebaseerd op de clubkleuren van Torres zijn huidige club Sagan Tosu. Blauwe en roze banen lopen in verticale richting over het shirt. De mouwen van het shirt zijn blauw met een subtiel roze accent in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Het nieuwe shirt van Sagan Tosu heeft een ronde hals. In deze hals staat geschreven Gracias Torres. Dit om de Spanjaard te bedanken voor zijn doelpunten en assists bij de Japanse ploeg. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van New Balance. Op de linkerkant van de borst zie je het logo van de Japanse club. De kleuren in dit logo zijn, net als van het shirt, blauw en roze. Vele sponsoren staan er op het shirt van Sagan Tosu. Op de mouwen en de naam van hoofdsponsor DHC staat op de buik van het shirt. Het nieuwe wedstrijdtenue van Sagan Tosu wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe kousen.

Limited edition Sagan Tosu voetbalshirt

New Balance heeft niet één maar twee voetbalshirts gelanceerd om Fernando Torres te eren. Het tweede voetbalshirt heeft de kleuren rood, blauw en wit. De oplettende voetbalfan heeft dan al door dat dit geïnspireerd is door het voetbalshirt van Atletico Madrid. Fernando Torres was een kind van de club uit de Spaanse hoofdstad en heeft hier twee periodes van zijn carrière doorgebracht. Dit gave limited edition shirt is gebaseerd op het Atletico shirt uit de jaren 80. De basiskleur van het shirt is rood. Rond de borst is een horizontale witte balk te zien. En hoger op het shirt een bredere horizontale baan in het blauw. De schouders van het shirt zijn weer wit en de kraag is rood van kleur. Het logo van kledingsponsor New Balance staat op de rechterkant van de borst en het logo van de club op de linkerkant. Net als bij het andere shirt van Sagan Tosu staat de naam van hoofdsponsor DHC op de buik van het shirt.

Sagan Tosu voetbalshirts bestellen

Helaas zijn de voetbalshirts van Sagan Tosu op dit moment nog niet te bestellen in Europa. Wanneer dit wel het geval is hebben wij nieuws voor u. De voetbalshirts van de andere topclubs waar Fernando Torres heeft gespeeld zijn wel te bestellen in de onderstaande webshop. Daar heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je voetbalshirts in DEZE SHOP