26 mei 2016

Roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2016-2017

Paris Saint Germain en Nike hebben een geheel nieuwe roze trainingsshirts voor 2016-2017 gelanceerd. Dit trainingsshirt wordt gedurende 2016-2017 als inloopshirt gebruikt. In dit shirt werken de spelers van PSG de warming-up af ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Dit betreft het zogenaamde pre-match top. In dit shirt wordt dan ook alleen warm gelopen door de spelers van de club. Voor de trainingen wordt een andere trainingsshirt gebruikt. Daarover later meer. Hieronder bespreken we het nieuwe shirt van PSG met een revolutionair design.

Paris Saint Germain inloopshirt 2016-2017

Het nieuwe Paris Saint Germain warming-up shirt voor 2016-2017 is overwegend roze en wordt gekenmerkt door een all-over print van donker roze en licht roze lijnen, die verticaal, horizontaal en diagonaal door elkaar heen lopen. Ook de mouwen van het shirt bevatten dit flitsende design, evenals de crew neck van het shirt, welke geen gescheiden band bevat. De kleur roze wordt door Nike overigens ''ember glow'' genoemd. Zoals alle items uit de trainingscollectie van Paris Saint Germain zijn de mouwen uitgerust met een witte strip. De linker borst is uitgerust met het logo van de kampioen van Frankrijk en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse sportmerk versiert al sinds 1989 de tenues en trainingskleding van PSG. Shirtsponsor van PSG is Fly Emirates, welke al sinds 2006 shirtsponsor is van de Franse club. Op de achterkant staat de naam van de stad, waarin de club haar thuiswedstrijden speelt en haar het Stade de France (de thuishaven van de club) gevestigd is: PARIS. De nieuwe trainingsshirts van PSG zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in deze shirts. Check hieronder de foto's van de roze trainingsshirts van Paris Saint Germain voor 2016-2017, welke gedragen zullen worden door sterren als David Luiz, Di Maria, Silva, Cavani, Verratti, Lucas, Pastore en nog meer sterspelers van de club. Check bovendien het vorige week gelanceerde Paris Saint Germain thuisshirt voor 2016-2017.

Roze PSG pre match top 2016-2017 kopen

Het roze PSG trainingsshirt voor 2016-2017 kan je per direct voor zowel kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van het pre match top voor volwassenen is ongeveer € 55,- en voor kinderen € 45,-! Wil je andere PSG shirts kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Paris Saint Germain shirt voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe trainingsshirt in deze PSG SHOP  (net iets goedkoper)

of in de officiële PSG NIKE shop!


Roze -psg -training -shirt -2016-2017

Roze -paris -saint -germain -trainingsshirt -2016-2017