18 juli 2018

Roze Manchester United trainingspak 2018-2019

Manchester United heeft dit jaar weer een nieuw trainingspak in samenwerking met adidas uitgebracht. In dit pak gaat het keurkorps van manager José Mourinho een gooi doen naar het kampioenschap. De laatste keer dat The Mancunians kampioen werden was in 2013. In het nieuwe pak werken de spelers van United de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe pak is geïnspireerd door een geheel nieuw template van adidas en bestaat dit jaar uit een training top en strakke trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe pak van United!

Roze Manchester United trainingstrui en zwarte trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Manchester United pak vindt haar inspiratie in het adidas Condivo 18 template. De hoge hals van de training tops van vorig seizoen is ingeruild voor een strakke, brede v-hals. De training top van United heeft dit jaar ook nog eens een opvallende kleur. Deze is namelijk roze en loopt naar de onderkant over in het fel rood. Dit is ook de kleur van de drie strepen van adi over de schouders en mouwen. Omdat deze bijna dezelfde kleur hebben als de training tops vallen deze strepen bijna niet op. De rechter borst is uitgerust met het embleem van de Engelse club en de andere borst bevat het performance logo van adidas. Op de trainingskleding van United staat een andere sponsor dan op de tenues. AON versiert namelijk het midden van de tops in plaats van Chevrolet. Verder bevat de trainingstrui van Manchester United de gebruikelijke accenten. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de training sweater nog strakker om het lichaam valt. Bovendien zijn de mouwen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze zich naadloos aanpassen aan de vorm van de armen en de spelers hierdoor geen bewegingsvrijheid verliezen.

Een zwarte trainingsbroek completeert het nieuwe pak van United. Deze broek heeft aan de zijkanten fel rode adidas strepen en ook de logo's van adi en de Engelse club hebben deze kleur. Deze emblemen versieren de zijkanten van de trainingsbroek van United. Andere features van de trainingsbroek zijn de zakken aan de zijkanten, de enkelritsen aan de onderkant en de tailleband aan de bovenkant. Deze staan geheel in het teken van de perfecte fit. De broek valt namelijk ook nog eens strak om de enkels en kuiten. Deze toelopende fit maakt het perfect om in dit trainingspak te trainen, maar ook om in te chillen.

Het pak is natuurlijk ook uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak dat vanaf u gedragen wordt door spelers als Pogba, Martial, Rashford, Lukaku en nog meer sterren. Dit pak werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt uitgebracht!

Manchester United trainingspak bestellen

Het roze pak van United kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online shops. De prijs van de training top is voor volwassenen € 75,- en voor kinderen € 65,-. Voor kinderen is de trainingsbroek € 44,95 en voor volwassenen € 49,95. De pakken kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Wil je andere producten van United? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het roze pak van United ideze WINKEL

of deze SHOP