Sparta Rotterdam en Robey Sportswear, oude bekenden uit de begin jaren 80 bundelen wederom de krachten in een moderne nieuwe outfit. Met ingang van het nieuwe kalenderjaar spelen de mannen van Sparta in een speciaal ontwikkeld tenue en trappen ze op stijlvolle wijze het jubileumjaar af. Een belangrijke periode breekt aan voor Sparta Rotterdam, de oudste betaald voetbalclub van Nederland speelt momenteel bovenin de Jupiler League en bestaat in 2013 125 jaar. Speciaal voor deze belangrijke gebeurtenis ontwierp Robey Sportswear het unieke jubileumtenue voor de Kasteelclub. Het eerste elftal van de Sparta Rotterdam zal hierin vanaf januari 2013 te bewonderen zijn.

Robey, zelf ook geen onbekende in de voetballerij verzorgde in de periode ’82 - ’85 het thuisshirt voor de befaamde Rotterdamse voetbalclub. Spelers als Louis van Gaal, Danny Blind en John de Wolf verdedigden in die tijd de kleuren van Sparta in de outfits van Robey. Dit keer ontwierp en ontwikkelde Robey in samenwerking met Sparta de complete outfit, van wedstrijdshirt tot presentatiepak en spelen alle teams met ingang van het seizoen 2013/2014, voor een periode van 3 seizoenen, in de nieuwe kleding. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten zullen de spelers goed voor de dag verschijnen.

Dan over naar de nieuwe jubileum voetbalshirts van Sparta. Het Sparta thuisshirt 2013 wordt uiteraard gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het shirt. Verder is het voetbalshirts voorzien van een kleine opstaande kraag en een open hals met knoopjes. Op de linker borst van het shirt staat het Sparta logo met daarboven een verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de club. De andere borst bevat, evenals beide mouwen, het logo van teamkledingsponsor Robey. Op het midden van het shirt staat het logo van hoofdsponsor Euro Products en op de mouwen het logo van subsponsor SPIE. Het Sparta jubileum uitshirt 2013 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale witte en rode baan over het shirt.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Sparta jubileum voetbalshirts van Robey. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio januari kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de andere voetbalshirts van Nederlandse voetbalclubs.

Ben je op zoek naar teamkleding van Robey? Check het in deze SHOP!

 


Sparta jubileum voetbalshirts 2013/2013