4 april 2011

RKC zet opnieuw dames in voor shirtsponsor

In de Jupiler League houdt men van ludieke acties om een hoofdsponsor te vinden. Na FC Den Bosch heeft RKC Waalwijk een opnieuw een actie opgezet, waarbij bedrijven kans maken om voor 250 euro een wedstrijd op het shirt te staan van de RKC Waalwijk met de bijhorende exposure. De meest opvallende exposure die RKC noemt is: ''De kans genoemd te worden in het mateloos populaire voetbalprogamma Voetbal International.''

Nu weten wij best dat Johan niet vies is van de vrouwtjes waarmee RKC Waalwijk in een speciale marketingcampagne nieuwe sponsoren probeert te verleiden, maar of die in het populaire programma vanavond zijn handen wil branden aan het mismanagement een Jupiler League club is de vraag? Laten we eerlijk zijn, met wat meer ambities was RKC niet genoodzaakt tot deze actie. Wij vinden het niet erg hoor! Check hieronder in ieder geval het sexy filmpje van RKC! Frank van Mosselveld is er niet vies van.

 

 

Dan nog even de voorwaarden voor wie geinterreseerd is. Voor de wedstrijd RKC WAALWIJK – SC Cambuur, die wordt gespeeld op zondag 17 april om 14.30 uur, schaft u een toegangskaart aan voor een plaats op de hoofdtribune. Voor deze plaats betaalt u een bedrag van 250 euro. Uw toegangskaart wordt tweemaal geprint. Eenmaal voor uw toegang en een tweede maal voor de loterij. Deze toegangskaart is het lot waarmee u meedingt naar de hoofdprijs. De trekking vindt, onder toeziend oog van een notaris, plaats op het hoofdveld van het Mandemakers Stadion, in de rust van de wedstrijd RKC WAALWIJK – SC Cambuur. Die middag wordt dus direct de winnaar bekend gemaakt. Bent u de gelukkige winnaar, dan worden direct afspraken met u gemaakt omtrent de aanlevering van de uiting die op het wedstrijdshirt zal prijken bij de wedstrijd RKC WAALWIJK-RBC Roosendaal.

 

Bent u geïnteresseerd in de actie en zou u graag meedingen naar de hoofdprijs? Schaf dan uw lot aan via www.rkcwaalwijk.nl/shirtsponsor!