En weer een nieuwtje over een nieuwe shirtsponsor in de Eerste Divisie. Eerste Divisieclub RKC Waalwijk en DESSO staan aan de vooravond van een mooie samenwerking. Met het merk Parade zal de toonaangevende Europese tapijtfabrikant vanaf heden op de rug van het officiele voetbalshirt van RKC Waalwijk prijken.

 

“Binnen de nieuw uitgestippelde marketingstrategie van de consumentendivisie van DESSO, voeren innovatie en consumentencommunicatie de boventoon”, licht Alexander Collot d’Escury, Chief Commercial Officer van DESSO Group, de samenwerking met RKC Waalwijk toe. “Het merk Parade gaat met de Floor Fashion-campagne inhoud geven aan een consumentencampagne in diverse media voor luxe, comfortabele en modieuze textiele vloeren, met vooral top designs. Kamerbreed of op maat gemaakte vloerkleden. Wij zien in RKC Waalwijk met al haar faciliteiten een ideaal podium om deze campagne kracht bij te zetten en de bekendheid van het merk Parade een stevige impuls te geven.”

 

 

Justin Goetzee toont zich verheugd met de samenwerking: “DESSO is een toonaangevende internationale speler op de tapijtmarkt en een bekend bedrijf in Waalwijk. Het enthousiasme dat wij als organisatie bij RKC Waalwijk in ons werk leggen, zagen wij terug in de gesprekken met DESSO. Er liggen leuke ideeën om de sponsoring te activeren. Hierbij kun je denken aan acties met supporters, maar ook met de spelers.”

 

Het gaat RKC Waalwijk dus financieel weer even voor de wind. Na aan de afgrond van het betaalde voetbal gestaan te hebben, kan RKC met de nieuwe shirtsponsor de weg omhoog inslaan. Het behalen van de halve finale van de KNVB beker zal daar ook zeker aan bij gedragen hebben. Mede met dank aan Spaan! Wie? .... ja die keeper! Voetbalshirts.com feliciteert RKC Waalwijk van harte met het binnenhalen van beide successen. Lekker bezig!