Retake lanceert gave Balotelli Public Enemy t-shirts en trui

We geven vandaag weer even wat aandacht aan Mario Balotelli. Dat is natuurlijk niet toevallig. De Italiaan pakte afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Cagliari een rode kaart. De aanvaller van Brescia stond slechts zeven minuten op het veld toen hij een overtreding begin. Hierop gaf de scheidsrechter van dienst een gele kaart tot onvrede van Balotelli. Het protest hierop leverde een tweede gele kaart op, waardoor de Italiaan kon vertrekken. Deze rode kaart betekende alweer de dertiende rode kaart in de loopbaan van de speler. Balotelli mag ook alweer vertrekken bij Brescia. De clubleiding van de Biancoazzurri vindt Balotelli ongeschikt om degradatievoetbal te spelen!

Balotelli: de gemeenschappelijke vijand van iedere club

De carrière van Mario Balotelli staat bol van incidenten en om die reden denkt Balotelli dat hij overal gezien wordt als vijand. Op dit gegeven heeft het t-shirt merk Retake ingespeeld door een t-shirt en hoodie te produceren met een super vette Balotelli Bling Bling print. Op dit t-shirt staat de Italiaan in pak met zonnebril en om hem heen veel geld en bling-bling! Precies zoals de speler zich in zijn privéleven manifesteert. De print bevat bovendien de tekst: ''Mario Balotelli – Public Enemy!'' Het t-shirt is zowel in het wit als in het zwart beschikbaar en daarnaast heeft Retake een gave, zwarte hoodie uitgebracht met dezelfde print!

Voor degenen die nog niet bekend waren met de fratsen van Balotelli pikken we er een aantal uit. Zo staat de Italiaan bekend als een ware pyromaan. In 2011 besloot L'enfant Terrible te experimenteren met vuurwerk. Hij stak het af in zijn badkamer, waardoor er brand ontstond. Het gevolg was een kostenpost van maar liefst een half miljoen euro. Het is duidelijk dat Balotelli een hekel heeft aan vervelen. Toch kwam het een voor. In zijn periode bij Manchester City dacht hij jeugdspelers te laten schrikken door hen dartpijlen toe te gooien vanaf de eerste etage van zijn woning. Gelukkig waren er hier geen slachtoffers. Waarom gebeuren dit soort incidenten altijd bij de aanvaller? Dat vroeg hij zichzelf ook af. In oktober 2011 speelde Balotelli met City tegen United en won Manchester City mede door twee doelpunten van de aanvaller met 6-1. In plaats van uitbundig te juichen, toonde hij een lichtblauw t-shirt met de tekst: '''Why Always me?''

Voetbal lijkt voor Balotelli soms ook maar bijzaak te zijn. In zijn periode bij Liverpool was de Italiaanse aanvaller onder de indruk geweest van de iPhone 6 van een teamgenoot. Hierop simuleerde Balotelli een hamstringblessure, waardoor hij de training mistte en zelf een iPhone kon bemachtigen. Eenmaal eigenaar van de telefoon, stond Balotelli gewoon weer op het trainingsveld. Dat voetbal voor de speler soms bijzaak is, blijkt ook wel uit zijn mentaliteit. Balotelli is namelijk vaak genoeg betrapt op roken. Zo is de aanvaller wel eens in de trein gesnapt toen hij op het toilet aan het roken was, vlak na een training. En zo zijn er nog tal van andere incidenten! Wie kent de bijvoorbeeld de video niet dat Balotelli moeite heeft met het aantrekken van een hesje?Ook qua uiterlijk vertoon doet Super Mario eigenlijk altijd wel wat stof opwaaien. De voormalig international van Italië heeft tal van aparte kapsels gehad. In zijn contract bij AC Milan was hier overigens een opvallende regel voor ingenomen. In het contract stond namelijk dat Balotelli geen opvallende kapsels mocht hebben tijdens de wedstrijden van de Rossoneri!

Balotelli voetbalshirt, t-shirts en hoodies kopen

We verwachten dat Mario Balotelli nog wel een aantal jaartjes meegaat, dus zijn we verzekerd van genoeg leuke verhalen! Ben je fan van de Italiaan en wil je een voetbalshirt, t-shirt of hoodie van hem bestellen? Check het exclusief in de onderstaande shop. T-Shirts bestel je al vanaf € 24,95 en de hoodies zijn € 49,95! Directe levering! 

Bestel je Balotelli voetbalshirt of t-shirt altijd in deze winkel! 

 

Balotelli Public Enemy T-Shirt