7 augustus 2019

Brescia voetbalshirts 2019-2020

De Italiaanse club Brescia heeft inmiddels ook de voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de promovendus de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-2020. Brescia werd afgelopen seizoen kampioen in de Serie B en is na acht seizoenen weer terug op het hoogste niveau van Italië. Vanaf dit seizoen is Kappa kledingsponsor van de Italiaanse club. Beide partijen tekenden een contract voor de duur van zes seizoenen. Eerder was het van origine Italiaanse sportmerk al kledingsponsor van Brescia in de periode 2003-2006. Kappa vervangt Acerbis als kledingsponsor van de club waar Pirlo en Guardiola onder andere gespeeld hebben.  

Brescia thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Brescia Calcio thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte v-baan over de borst. De witte accenten komen ook terug in de v-hals en gevouwen kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Kappa logo en de linkerborst van het Brescia thuistenue bevat het logo van Brescia. Sponsor UBI BANCA versiert het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat in het goud de naam van de club met het oprichtingsjaar. Het thuistenue van Brescia wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details.

Brescia uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Brescia uitshirt voor 2019-2020 is wit met een blauwe v-baan over de borst. Onder deze blauwe baan bevinden zich dunnere, zilveren v-strepen. DE blauwe accenten zijn ook weer te vinden in de bies, de v-hals en kraag van het tenue. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Brescia heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit alternatieve uitshirt is groen met een design van golven aan de onderkant. Bovendien bevat tenue tenue gouden details. De band aan de onderkant van de mouwen is goud, evenals de achterkant van de kraag en de Kappa logo’s. Dit tenue bevat een blauwe v-hals en wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Brescia tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tonali, Bisoli, Sabelli, Morosini, Martella, Tremolada en nog meer spelers.

Brescia voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van Brescia Calcio kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising, zoals t-shirts en hoodies, van Brescia? Dan ben je aan het juiste adres in de onderstaande winkel. Hier bestel je al fan t-shirts vanaf € 24,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Brescia fan t-shirt in deze SHOP! 

Gerelateerd nieuws