8 juni 2011

PSV uitshirt 2011/2013

Het PSV uitshirt voor de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 is nu ook officieel bekend gemaakt via de website van de club. . Eerder dit jaar lekte het shirt al uit. Dit bleek ook daadwerkelijk het nieuwe uitshirt te worden. Het shirt heeft een zwart/lichtblauw geblokt design met zwarte mouwen. PSV zocht naemlijk zeer nadrukkelijk naar een tenue met een heel eigen identiteit. Bij de ontwikkeling van het shirt is gekeken naar trends in de mode, waarin symmetrische vlakverdelingen ook een belangrijk design-onderdeel zijn.

 

Natuurlijk is er ook geluisterd naar de wensen van supporters, waarna de designers van Nike in overleg met PSV een eigen invulling gaven aan die geluiden.  De laatste keer dat het PSV shirt lichtblauw was, was het uitshirt voor de seizoenen 2005-2007. Op de rechterborst van het nieuwe PSV uitshirt staat uiteraard de Nike swoosh en op de linkersborst het PSV logo met daarboven de twee kampioenssterren. Het uitshirt van PSV heeft verder een ronde zwarte hals en zwarte mouwen. Deze mouwen bevatten een rode en witte strip, verwijzend naar de clubkleuren van PSV. Hoofdsponsor Philips staat op het midden van het shirt en subsponsor FREO zal vanaf het seizoen 2011-2012 op de achterkant van de PSV shirts te zien zijn. De achterkant van het shirt is overigens geheel lichtblauw.

 

Het voetbalbroekje, dat bij het PSV uittenue 2011-2013 hoort, is zwart en bevat op de rechterpijp het logo van PSV en op de andere pijp het logo van Nike. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovekant een blauwe band en op het midden de Nike swoosh. Check hieronder de foto's van het nieuwe PSV uitshirt.

 

Binnenkort kan je zowel het PSV thuishirt als het nieuwe PSV uitshirt kopen in de voetbalshop van Subide Sports.

 

Koop het hier!