Het nieuwe thuisshirt van PSV is officieel gepresenteerd door de Eindhovense club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt zal PSV aankomend seizoen de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League afwerken gedurende het seizoen 2014-2015 in het Philips Stadion. Het PSV thuisshirt 2014-2015 bestaat uit de kleuren rood en wit. Dit betekent dat het thuisshirt een heel ander design krijgt dan het voetbalshirt van afgelopen seizoen. Het PSV thuisshirt van het seizoen 2013-2014 was geheel rood en bevatte geen witte details. Dit was namelijk het shirt ter ere van het 100 jarig bestaan van de club. Het PSV voetbalshirt zal komend seizoen dus weer de traditionele kleuren gaan bevatten. Het thuisshirt is opgedeeld in rode en witte verticale banen. Dit detail komt ook terug op de mouwen van het PSV shirt. Naast de rode en witte details bezit het nieuwe PSV thuisshirt ook zwarte details. Zo is de ronde hals van het voetbalshirt zwart. Dit geldt ook voor de bies aan de uiteinden van de mouwen. De ronde hals wordt gekenmerkt door een kleine zwarte v. In de binnenzijde van de hals is een driehoek verwerkt. In deze driehoek staat een bekende leus van de club en supporters gedrukt: "Eendracht maakt macht". Het voetbalshirt heeft veel weg van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2014-2015, want ook het nieuwe PSV shirt beeldt op de voorzijde naar beneden staande driehoeken uit, welke elk verschillen in kleur. Op de linkerborst is het PSV logo gedrukt inclusief 2 gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 21 Eredivisie gewonnen landstitels. Op de rechterborst is een Nike swoosh gedrukt. Midden op het PSV thuisshirt is de naam van hoofdsponsor Philips gedrukt. Op de achterzijde van het voetbalshirt komen de rode en witte strepen in mindere hoevelheid terug. De achterzijde, met uitzondering van de mouwen is overwegend rood.

In dit voetbalshirt schitteren sterren als Maher, Wijnaldum en Arias. Check hieronder foto's van het nieuwe PSV thuisshirt. Het PSV thuistenue voor het seizoen 2014-2015 wordt gecomplementeerd door een zwart short en rood met witte kousen. Ophet short staan bovendien het logo van Nike en de club uit Eindhoven. Het nieuwe PSV voetbalshirt is verkrijgbaar in de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief officiële printing van sterspelers en 10% korting. 

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

PSV Thuisshirt 2014-2015

PSV Thuisshirt 2014-2015 2

PSV Voetbalshirt 2014-2015


Extra informatie PSV voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: PSV Eindhoven