3 september 2020

Portugal warming-up shirt 2020-2021

Het Portugese voetbalelftal draagt dit seizoen een nieuw warming-up shirt ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Dit shirt wordt overigens niet gedragen tijdens de trainingen van Portugal. Hiervoor hebben de nationale voetbalbond en Nike een ander Portugal trainingsshirt gelanceerd. Het nieuwe warming-up shirt is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie, welke ook een nieuwe Portugal trainingspak bevat. 

Het zwarte Portugal warming-up trainingsshirt 2020-21

Het warming-up shirt van Portugal heeft traditioneel een wat rijker design dan het trainingsshirt en is dan ook voor consumenten wat duurder. Het warming-up shirt is zwart en wordt gekenmerkt door een all-over print. De all-over print op het trainingsshirt is geïnspireerd door de contouren van het logo van de voetbalbond. Verder bevat het nieuwe Portugal warming-up shirt ook de kenmerken van het nieuwe template dat Nike gebruikt voor de pré match tops dit seizoen. Alle inloopshirts van Nike bevatten namelijk dit seizoen een ronde hals met een opening aan de achterkant. Op de rechtermouw van de Nike warming-up shirt is een diagonale band verwerkt en op de linkermouw van het Portugal warming-up shirt is deze band in stijl van de kleuren van het Portugal voetbalshirt. De band bestaat namelijk uit twee rode banen met in het midden een groene band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1997 kledingsponsor van de ''Seleção das Quinas'' en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2024. Het embleem van de voetbalbond, de FPF (Federação Portuguesa de Futebol) staat traditiegetrouw op de linkerborst.

Het nieuwe Portugal trainingtenue kan perfect gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje van de Portugezen. Dit voetbalbroekje is groen met aan de zijkanten dezelfde diagonale band als op het warming-up shirt. Oip deze broekjes staan ook weer de logo's van de bond en Nike. Uiteraard zijn de nieuwe warming-up shirts van het Portugese elftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en ventilatie, zodat het een perfect shirt is om in te sporten, maar ook om in de zomer casual te dragen.

Portugal warming-up shirt bestellen

Het Portugal warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels  Voor volwassenen heeft het trainingsshirt in de maten S, M, L, XL en XXL een prijs van € 59,95 en de broekjes bestel je vanaf € 34,95! Check ook andere nieuwe trainingskleding van het Portugese voetbalelftal in de onderstaande webwinkels. Directe levering! 

Bestel het Portugal warming-up shirt direct in de Portugal fanshop

of deze SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Portugal warming-up shirt 2020-2021