4 september 2020

Portugal trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Portugal Euro 2020 trainingspak is vandaag officieel gelanceerd door de Portugese voetbalbond en kledingsponsor Nike. Dit betreft het pak dat door het Portugese elftal gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 (in 2021) wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. 

Portugal trainingstrui en trainingsbroek Euro 2020

Het nieuwe Portugal trainingspak van Nike bestaat dit jaar opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. Dit template komt met name terug in de diagonale banen boven de ellebogen van de training sweater van Portugal. Deze strepen hebben dezelfde kleuren als het logo van de Portugese voetbalbond. Op de mouwen bevinden zich namelijk twee zwarte en rode banen met ertussen een groene baan. Verder heeft de training top dezelfde kleuren als het nieuwe Portugal uitshirt voor het EK van 2020. De training top is namelijk overwegend turquoise. De trui bevat verder de bekende kenmerken. Zo is de top uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Portugese voetbalbond, de Federação Portuguesa de Futebol (FPF). De training sweater van Portugal is ook weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt voor een nog meer getailleerde pasvorm. De achterkant van de trui is bovendien wat langer en dit biedt weer extra bescherming. De authentic versie van de trainingstrui bevat bovendien een all-over print van golven over de mouwen. Daarnaast is de authentic versie uitgerust met de Vaporknit technologie.

Het Portugal trainingspak voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook de broek bevat alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Ter hoogte van het midden van de broek bevinden zich dezelfde drie diagonale banen in de kleuren van de voetbalbond. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met grijze golven. Verder bevat de trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. Zo is de Portugal trainingsbroek uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. Bovendien bevat de broek twee zakken aan de zijkanten en heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de Portugal broek met name rondom de kuiten en enkels strak valt. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen en op de broek staan natuurlijk ook weer de logo's van de Portugese bond en Nike. Zoals alle Nike trainingspakken is ook dit pak weer uitgerust met de Dri Fit technologie, waardoor het een ideaal pak is om in te sporten, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Portugal trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Pepe, Joao Felix, Éder, André Silva, Bernardo Silva en andere spelers.

Portugal trainingspak 2020 bestellen

Het nieuwe EK 2020 trainingspak van Portugal kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de training top en trainingsbroek is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Het pak met trainingsjack is voor kinderen € 99,95 en voor volwassenen € 119,95. Het Portugal trainingspak is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL! Check ook andere Portugal trainingskleding in de onderstaande winkels! 

Bestel het nieuwe Portugal trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Portugal trainingstrui EK 2020

Portugal trainingsbroek 2020-2021