2 september 2020

Portugal trainingspak voor kinderen 2020-2021

De Portugese voetbalbond en Nike hebben ook een speciaal Portugal trainingspak voor kinderen gelanceerd. Dit trainingspak ziet er hetzelfde uit als het trainingspak die de selectie van het Portugese voetbalelftal draagt de komende periode, maar bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Dit nieuwe Portugal trainingspak is vanaf nu beschikbaar voor kinderen van 5 tot 15 jaar en kun je kopen in de volgende kindermaten: 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170

Portugal training top en trainingsbroek voor kinderen

Dit betreft het Portugal trainingspak waarin de spelers trainen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en in de voorbereiding op de WK 2022 kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-21. Het trainingsjack van het Portugal trainingspak voor kinderen is dit jaar turquoise en wordt vooral gekenmerkt door de twee diagonale banen ter hoogte van de ellebogen. Deze brede band is verdeeld in vijf dunnere banen. Deze banen hebben dezelfde kleuren als het logo van de Portugese voetbalbond. De twee buitenste banen zijn zwart, vervolgens komt een rode baan en in het midden is een groene band verwerkt. De diagonale band is kenmerkend voor het nieuwe template van Nike. De swoosh van Nike staat traditiegetrouw op de rechterborst van het trainingsjack en is rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1997 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van het land en blijft dit in ieder geval nog tot 2024. De andere borst bevat een badge van het logo van de Federação Portuguesa de Futebol (FPF). Verder heeft het Portugal trainingsjack voor kinderen de gebruikelijke details. Het jack is voorzien van een hoge hals met een doorlopende rits en de zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken.

Het Portugal trainingspak voor kinderen wordt compleet gemaakt door een overwegend bruine trainingsbroek. Ook de broek bevat de iconische diagonale band net onder de knieholtes. Op de broek staan ook weer de logo's van de bond en Nike. Verder heeft de Portugal trainingsbroek van Nike ook de gebruikelijke details. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband en de zijkanten bevatten twee zakken. Daarnaast is de broek aan de onderkant voorzien van enkelritsen en heeft de Portugal trainingskleding in kindermaten een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Zoals alle Nike trainingskleding is dit pak ook uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor een betere afvoer van zweet en bovendien voor ventilatie. Check ook het Portugal EK 2020 trainingspak voor volwassenen.

Portugal trainingspak EK 2020 kinderen bestellen

Het Portugal 2020-2021 trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen. Dit kan voor kinderen van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het pak is beschikbaar in vijf verschillende kindermaten en heeft een prijs van € 99,95. In deze winkels is ook het trainingspak met training top voor kinderen beschikbaar. Directe levering!

Bestel je Portugal trainingspak voor kinderen in deze SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Portugal trainingspak kinderen 2020-2021