Portugal trainingsjack 2020-2021

De Portugese voetbalbond en Nike hebben vandaag het nieuwe Portugal trainingsjack 2020-21 officieel bekend gemaakt, tegelijkertijd met alle andere trainingskleding van het land. Dit zijn de jacks waarin we de spelers van het Portugese elftal zien tijdens het betreden van het veld ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden. Dit Portugal trainingsjack zien we ook terug tijdens de kwalificatieperiode ter voorbereiding op het WK van 2022. Het Portugal trainingsjack wordt ook wel anthem trainingsjack genoemd en is zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar.

Zwart en groen Portugal trainingsjack 2020-21

Het Portugal EK 2020 trainingsjack heet niet voor niets het anthem jack. Dit jack wordt door de spelers namelijk ook gedragen tijdens het afspelen van het volkslied, het ''A Portuguesa'', luttele minuten voordat de interlands beginnen. Ook deze jaargang heeft het nationale elftal weer twee verschillende anthem jacks. Het ene trainingsjack wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere jack in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Het zwarte jack is dit jaar het trainingsjack dat de ''Seleção das Quinas'' draagt ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. In tegenstelling tot andere Euro 2020 jacks van Nike heeft het jack een weinig opvallend design. Het Portugal trainingsjack heeft wel hetzelfde template als de andere EK 2020 jacks van Nike. Dit template komt met name tot uiting in de brede band net over de borst. Waar deze op de andere jacks een speciale print bevat, is dit bij het Portugal trainingsjack niet het geval. Het trainingsjack heeft een hoge hals en een doorlopende rits. Verder is het uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en betreffen de mouwen raglanmouwen. Door deze mouwen draagt valt het trainingsjack getailleerd. Op de borst staan de logo's van Nike en de Portugese voetbalbond, de Federação Portuguesa de Futebol (FPF). 

Het Portugal trainingsjack voor de uitwedstrijden heeft dezelfde kleur als het uitshirt. Dit trainingsjack is turquoise en heeft verder dezelfde kenmerken als het zwarte jack. Beide jacks kunnen perfect gecombineerd worden met de trainingsbroek van het Portugal EK 2020 trainingspak. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Portugal jacks, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cristiano Ronaldo, Pepe, Éder, Joao Felix, Renato Sanches, André Silva en alle andere sterren. 

Portugal trainingsjack bestellen

Het zwarte en turquoise Portugal trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het jack is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Er is ook een VaporKnit versie van het jack. Dit betreft het jack dat ook echt door de spelers gedragen wordt en deze is € 99,99. Check ook andere trainingskleding van het Portugese voetbalelftal in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Portugal trainingsjack direct in deze SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel!