Phoenix Rising voetbalshirts 2022

De Amerikaanse voetbalclub Phoenix Rising en kledingsponsor adidas hebben afgelopen week de nieuwe Phoenix Rising voetbalshirts 2022 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Arizona de USL Championship en bekerwedstrijden in 2022. Phoenix Rising werd in 2014 opgericht als Arizona United SC en is onder andere eigendom van Didier Drogba. De club uit Tempe speelt haar thuiswedstrijden in het Casino Arizona Field.

Phoenix Rising thuisshirt 2022

Het adidas Phoenix Rising thuisshirt 2022 heeft het standaard adidas miCondivo 22 template. Dit betreft een standaard adidas template dat het merk voor veel andere voetbalshrits dit seizoen gebruikt. Het Phoenix Rising thuisshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het design van dunne, zwarte, verticale pinstripes. Ook de adidas EQT collar is zwart. Dit betreft een combinatie tussen een V-hals en een opstaande kraag. De adidas trademark strepen staan in het geel op de schouders. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het geel en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Carvana versiert in het zwart het midden van het tenue en subsponsor Nali prijkt op de rechtermouw. De linkerborst bevat de officiële USL badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Phoenix Rising thuistenue.

Phoenix Rising uitshirt 2022

Het Phoenix Rising uitshirt 2022 wordt gekenmerkt door de verticale zwarte banen, waarin ook horizontale blokken zijn verwerkt. Daarnaast bevat het tenue ook rode accenten. Het adidas logo en de drie trademark strepen op de schouders zijn rood. Bovendien bevat het uittenue dezelfde adidas EQT collar als het thuistenue. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Phoenix Rising uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode adidas strepen. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de tenues van Phoenix Rising uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Phoenix Rising voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rodriguez, Epps, Lambert, Manuel Seijas, Santi Moar, Ryan Flood en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het in deze fanshop!

Phoenix Rising thuisshirt 2022

Phoenix Rising thuisshirt 2022

Phoenix Rising uitshirt 2022