Orange County SC voetbalshirts 2022

De Amerikaanse voetbalclub Orange County heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Orange County voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Californië de USL Championship en bekerwedstrijden dit seizoen. Orange County SC is opgericht in 2010 en speelt haar thuiswedstrijden in het Anteater Stadium.

Orange County thuisshirt 2022

Het Orange County Soccer Club thuisshirt 2022 is overwegend oranje en wordt gekenmerkt door de all-over print van dunne zigzag lijnen over de body van het voetbalshirt. Dit is kenmerkend voor het adidas mi Condivo 22 template. Dit betreft een standaard template dat adidas voor meerdere tenues gebruikt. De mouwen zijn oranje en op de schouders bevinden zich zwarte adidas strepen. De rechterborst bevat het logo van adidas in het wit en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club uit Irvine. Boven het logo van de club prijkt een ster, welke verwijst naar het kampioenschap van 2021. Hoofdsponsor Hoag versiert het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat de officiële USL badge. Verder bevat het tenue een zwarte V-hals. Het Orange County thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Orange County SC thuistenue.

Orange County uitshirt 2022

Het Orange County SC uitshirt 2022 is zwart en bevat een melange-achtige all-over print. Verder is het voetbalshirt uitgerust met oranje details. De adidas strepen op de schouders zijn oranje en hetzelfde geldt voor de logo's van adidas en Hoag op de voorzijde van het voetbalshirt. Het Orange County SC uittenue bevat een ronde hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden oranje adidas strepen. Deze kleurencombinatie is ook gebruikt voor het Orange County SC uittenue. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Orange County tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Orange County SC tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Orozco Fiscal, Damus, Padilla, Kobi Henry, Iloski, Kuningas en nog meer spelers! Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van dit seizoen? Check het in deze fanshop!

Orange County SC thuisshirt 2022

Orange County SC uitshirt 2022

Orange County SC uitshirt 2022

Orange County SC uitshirt 2022