Philips zal ook volgend jaar weer op de thuisshirts en uitshirts van PSV staan. PSV en Philips hebben vandaag bekend gemaakt de bestaande sponsorovereenkomst op 1 juli met vijf jaar te verlengen en de samenwerking voort te zetten tegen de huidige voorwaarden. Daarnaast hebben PSV en Philips zich voorgenomen de komende tijd, mogelijk met nieuwe partners, kansen te onderzoeken om voor PSV de sponsorinkomsten te vergroten. Dit door het werven van sponsors die goed passen bij het sportieve en gezondheidsprofiel van zowel PSV als Philips.

Harry Hendriks, voorzitter directie Philips Benelux: “PSV en Philips hebben de langst bestaande sponsorrelatie ter wereld, die opnieuw met vijf jaar wordt verlengd. Daarnaast hebben we de ambitie om passend in de visie van PSV en Philips, gezondheid en welzijn een sterk onderdeel te maken van onze samenwerking door het inzetten van innovaties en het toepassen daarvan binnen en buiten onze landsgrenzen.”

 

Tiny Sanders, algemeen directeur PSV: “Het 100-jarig bestaan van PSV in 2013 komt nu snel dichterbij en we zijn bijzonder trots op onze unieke, historische band met Philips. Philips en PSV zijn sterke merken en wij verwachten meer partners aan ons te kunnen binden om tot de sportieve top te blijven behoren.”

 

Wij feliciteren Philips en PSV in ieder geval met het verlengen van het partnership. Nu is het nog even afwachten hoe de shirts van volgend seizoen eruit gaan zien. Word de uitgelekte versie echt het nieuwe PSV uitshirt? Check het hier!