NAC Breda heeft in Patrick Sports een partner gevonden voor de levering van shirts en andere teamwear voor al haar elftallen. NAC en Patrick tekenen vandaag een driejarig contract, met een optie op nog eens twee jaar. Voorgaande jaren verzorgde het merk Klupp nog de voetbalshirts en teamkleding van de club uit Breda.

Directeur Mattias Vanderschueren van Patrick: ”Zowel Patrick als NAC Breda kunnen terugblikken op een eeuw aan rijke geschiedenis. Patrick is al actief in voetbal sinds 1892 en sponsorde wereldvedetten zoals Keegan, Papin en Platini. Een geschiedenis van om en nabij de 100 jaar gaat niet altijd over rozen, dat weten we allebei. Patrick scheerde hoge toppen maar kende ook moeilijke jaren. Nu staat het merk er echter weer. We zijn er dan ook van overtuigd dat NAC Breda dankzij de nodige herstructurering weer een schitterende toekomst tegemoet gaat en we gaan zeer nauw samenwerken met het huidige clubbestuur. Breda is niet ver van Oudenaarde (België), waar de hoofdzetel van Patrick gevestigd is, en dit kan de communicatie alleen maar ten goede komen. Patrick sponsort naast een aanzienlijk cashbedrag eveneens het volledige kledingpakket voor alle spelers van de club."


"De Bourgondische attitude van NAC, de zinderende sfeer in het Rat Verlegh Stadion en de brede, enthousiaste fanbase van de ploeg vinden wij bij Patrick het ideale uithangbord voor ons merk. Met NAC als boegbeeld willen we onze ambitie waar maken om de kledingsponsor te worden van zoveel mogelijk amateurploegen in Nederland. Ons unieke aanbod waarbij een ploeg cash geld ontvangt voor boarding rond zijn voetbalveld en het eerste elftal volledig uitgerust wordt in Patrick-teamwear is een buitenkans voor vele clubs die zich zo weer kunnen concentreren op het allerbelangrijkste: plezier in het voetbal.”


Ook NAC-directeur Ed Busselaar is in zijn nopjes met de overeenkomst met Patrick: “Financieel is het een zeer interessante deal voor ons. Maar dit partnership is meer dan een goede, zakelijke deal. Patrick en NAC zijn merken die “elkaar liggen”. We hebben dezelfde passie voor het spelletje, maar vooral ook voor alles daar omheen. Dat schiep vanaf de eerste kennismaking direct een band. Ik verwacht dan ook dat we op meer terreinen gaan samenwerken dan enkel wedstrijdkleding.“

 

Eerder werden al door omroep Brabant de nieuwe thuisshirts en uitshirts van NAC Breda voor het seizoen 2011/2012 gepubliceerd. Of ook Patrick voor dit design heeft gekozen is tot nog toe onduidelijk. Wanneer er meer nieuws is over de nieuwe shirts van NAC, zullen wij daarover uiteraard weer berichten. Check hieronder een voorbeeld van de eerder gepubliceerde NAC voetbalshirts. De nieuwe shirts kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

NAC roze uitshirt