Eerste Divisionist en waarschijnlijk de kersverse Eredivionist voor het seizoen 2012-2013, FC Zwolle heeft een nieuwe teamkledingsponsor binnen weten te halen. Patrick zal vanaf het seizoen 2012-2013 de teamkledingsponsor worden van de club uit Zwolle. De samenwerking tussen beide partijen is in ieder geval voor de komende drie seizoenen gesloten. Hiermee heeft Patrick het merk Hummel vervagen als teamkledingsponsor.

FC Zwolle en Patrick zijn beide verheugd met het nieuwe partnerhip. FC Zwolle laat op haar website weten dat beide partijen veel gemeen hebben: ''Spirit, liefde voor voetbal en een rijke geschiedenis, het zijn slechts enkele elementen die Patrick en FC Zwolle gemeen hebben. Wie de geschiedenis van Zwolle er op naslaat, weet dat voetbal er echt leeft en de strijdlust van Zwolle trok al snel de aandacht van Patrick. Net als FC Zwolle scoort het sportmerk momenteel hoge punten op de Nederlandse voetbalvelden. In anderhalf jaar tijd sponsort Patrick reeds meer dan 100 Nederlandse voetbalteams, waaronder ook NAC Breda in Eredivisie.''


Hoogstaande kwaliteit, een excellente leverreputatie, sublimatie op maat van de club en de "always on stock" formule (een voorraad van meer dan één miljoen stuks) zijn Patricks sterke troeven, maar clubs profiteren nog extra dankzij de uiterst interessante sponsorformules. Het merk geeft cash geld in ruil voor visibiliteit op het voetbalveld en heeft de grootse ambitie om kledingsponsor te zijn van alle Nederlandse (amateur)clubs. Met zijn niet aflatende vechtlust en passie voor voetbal is FC Zwolle dan ook de perfecte vertegenwoordiger voor Patrick. De sponsorformules van Patrick worden uitgebreid toegelicht op www.patrick.eu.

Wij zijn vooral benieuwd naar het design van de nieuwe FC Zwolle voetbalshirts 2012-2013 en verwachten daar natuurlijk veel, zeker wanneer FC Zwolle kampioen wordt in de Eerste Divisie. Wanneer er meer nieuws is over de nieuwe FC Zwolle voetbalshirts, hebben wij uiteraard weer nieuws! De voetbalshirts van alle Eredivisie clubs kan je overigens kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!