Partizan Belgrado voetbalshirts 2019-2020

Partizan Belgrado draagt dit seizoen dezelfde voetbalshirts als tijdens het seizoen 2018-2019. In deze nieuwe tenues treedt de club uit Servië onder andere aan in de Europa League. De club van trainer Savo Milošević is in het toernooi gekoppeld aan Manchester United, FC Astana en AZ in poule L. In deze voetbalshirts speelt FK Partizan ook de wedstrijden in de Servische Superliga en beker dit seizoen. Nike is sinds 2016 kledingsponsor van Partizan en was dit eerder ook al in de periode 1996-2000. Partizan heeft dit seizoen drie verschillende tenues.

Partizan FK thuisshirt 2019-2020

Het Partizan Belgrado thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de dunne, verticale zwarte en witte banen. Het thuistenue van FK Partizan is verder uitgerust met een V-hals. De V-hals bevat aan de achterkant een zwarte en witte band. De mouwen van het tenue zijn zwart. Op de borst van het Partizan Belgrado thuisshirt staan de logo's van de club en Nike. Boven het logo van de Servische club staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 20 (27) kampioenschappen van de club. MTS is sinds 2015 de hoofdsponsor en staat op het midden van de tenues. Het thuistenue van Partizan wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Partizan FK uitshirt 2019-2020

Het Partizan uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat een V-hals. De logo's van Nike, de club en MTS staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Partizan heeft ook een derde tenue. Dit tenue wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa. Dit tenue is gebaseerd op het Nike Challenge III template. Dit voetbalshirt is geheel zwart met een all-over camouflage print. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals met een knoopje en de hals bevat aan de achterkant een witte taping. Ook het broekje en de kousen van het alternatieve uittenue zijn zwart. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Partizan Belgrado tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Miletic, Ozegovic, Pavlovic, Tosic, Soumah en nog meer spelers.

De nieuwe Partizan Belgrado tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Servische club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Servische club? Check het dan exclusief in deze winkel!