22 juli 2016

Partizan Belgrado thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Partizan voetbalshirt voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Servische voetbalclub. Dit is het eerste tenue welke door kledingsponsor Nike is ontworpen. Hiervoor ontwierp Adidas de kleding van de club uit Belgrado. Dit shirt zal door de spelers van FK Partizan gedragen worden tijdens de Servische Superliga en (de voorronde van) de Europa League wedstrijden. De thuiswedstrijden van de club worden in het Partizanstadion gespeeld. Het afgelopen seizoen werd Partizan in de competitie tweede achter Rode Ster Belgrado. Enkele bekende spelers uit de FK Partizan selectie zijn Valeri Bojinov en Nemanja Mihajlovic. We bespreken het nieuwe Partizan thuisshirt hieronder.

Partizan thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Partizan thuisshirt voor 2016-2017 heeft een in het oogspringend design. Het thuisshirt is gebaseerd op de Nike Striped Division II Teamwear template. De voorkant van het Partizan shirt is zwart en wit gestreept. De witte strepen worden naar boven toe steeds iets vager. De v-hals, de mouwen en de achterkant zijn volledig zwart. Hoofdsponsor van Patrizan is MTS (Mobile Telephony of Serbia) en versiert de voorkant van het shirt. De rechtermouw is voorzien van de bekende cirkels van Audi. De badge van FK Partizan is op de linkerborst geplaatst. Boven dit logo staan twee gouden sterren. Deze sterren heeft de club omdat de club in totaal 27 keer landskampioen is geworden (12x van Joegoslavië, 8x FR Joegoslavië/Servië en Montenegro, 7x Servië). De rechterborst is voorzien van het Nike swoosh teken. Het Partizan thuistenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt door een witte broek en witte kousen. De zijkanten van het witte broekje bevat een zwarte baan. De pijpen worden versiert met de logo's van de club en kledingsponsor Nike. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Partizan Belgrado voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

De nieuwe Partizan Belgrado voetbalshirts voor 2016-2017 zijn alleen te koop in de officiële shop van de club. Andere shirts voor dit seizoen check je in deze officiële shop!

Partizan -thuis -shirt -2016-2017