Partick Thistle voetbalshirts 2020-2021

De Schotse Eerste Divisie club Partick Thistle heeft in samenwerking met kledingsponsor O'Neills het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 gepresenteerd. ''The Jags'' eindigden afgelopen seizoen op een laatste plek in de Schotse Championship en is daarom gedegradeerd naar League One, het derde niveau van Schotland. In dit tenue speelt de club de League One en beker thuiswedstrijden in het Firhill Stadium gedurende 2020-2021.

Partick Thistle thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Partick Thistle thuisshirt 2020-2021 heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de rode, verticale banen over het tenue. Deze banen zijn verdeeld in weer dunnere, verticale strepen, waardoor het tenue een opvallend design heeft. Deze banen worden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Just Employment Law. Het Partick Thistle thuisshirt bevat verder een ronde, gele hals met zwarte opstaande kraag. Dit is ook de kleur van de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor O'Neilss prijkt op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de in 1876 opgerichte club. De achterkant van het thuistenue bevat aan de bovenkant ook de verticale rode banen. Het thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een flitsende rode en gele band. Bovendien staan de logo's van de club en O'Neills op de voetbalbroekjes. De kousen van het tenue zijn rood/geel gestreept. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Partick Thistle tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Miller, Cardle en Graham.

De nieuwe Partick Thistle tenues 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Schotse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Schotse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel!

Partick Thistle thuisshirt 2020-2021

Partick Thistle thuisshirt 2020-2021

Partick Thistle voetbalbroekje 2020-2021