26 juni 2017

Partick Thistle uitshirt 2017-2018

De Schotse Premiership club Partick Thistle heeft inmiddels ook het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit shirt speelt de Schotse club de Schotse Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Partick Thistle eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Schotse competitie. Het nieuwe uitshirt van de club uit Glasgow bevat komend seizoen een nieuwe shirtsponsor.

Het uitshirt van Partick Thistle is geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag. Dit zijn overigens ook de clubkleuren van de in 1876 opgerichte club. Het shirt is namelijk zwart en bevat een v-hals met een rode en gele lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in de verfachtige strepen over de borst en de rechter mouw. De rechter borst bevat bovendien het logo van kledingsponsor JOMA en de andere borst bevat het logo van de Schotse club. Op het midden van het nieuwe tenue prijkt het logo van sponsor JUST EMPLOYMENT LAW. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met rode en gele accenten. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de de kousen.

Het nieuwe Partick Thistle shirt is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Schotse club. Mocht je deze willen bestellen, stuur ons dan gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen je hier eventueel bij helpen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze WINKEL of check het Partick Thistle retro shirt!