Paris Saint Germain windrunner 2018-2019 in stijl clubkleuren

Wil je dit jaar een fashion statement maken op het voetbalveld of daarbuiten? Dan biedt de windrunner de ideale uitkomst en met name die van Paris Saint Germain! De nieuwe Paris Saint Germain windrunner voor 2018-2019 is namelijk perfect in stijl van alle clubkleuren van de kampioen van Frankrijk, waardoor je met het jack ook nog eens de trots op ‘’je cluppie’’ kunt uiten. Het windjack wordt overigens niet vaak door de spelers van de club gedragen. Het is puur en alleen een toevoeging op de casual collectie van Nike voor de club. Het is direct wel één van de meest fashionable items uit de PSG trainingscollectie! Wil je alles weten over het Paris Saoint Germain windjack? Lees het hieronder!

Paris Saint Germain windjack 2018-2019 in rood/wit/blauw

De nieuwe Paris Saint Germain windrunner valt dus direct op door de kleurencombinatie. Het jack bevat namelijk alle clubkleuren van het voetbalshirt van Paris Saint Germain en is daardoor ook geheel in stijl van de Franse driekleur. De bovenkant van het jack is wit en de onderkant is blauw. Beide delen worden geschieden door een v-baan. Aan deze zogenaamde chevron geeft Nike veel betekenis. Het is namelijk hét kenmerk van de windjacks van Nike. De populaire windrunner viert dit jaar haar veertigste verjaardag. In 1978 werd het windjack door het Amerikaanse sportmerk als eerste kledingitem geïntroduceerd en ook toen hadden de jacks al de 28 graden v-baan. Deze zijn daarna nooit meer verdwenen! Uiteraard mogen de rode details dan ook niet ontbreken op de windjacks van PSG. De doorlopende rits is rood en dit geldt ook voor de swoosh van Nike, die al sinds eind jaren ’80 op de tenues en trainingskleding van de Parijzenaren prijkt. De swoosh staat op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club van trainer Tuchel.

Nike heeft het nieuwe Paris Saint Germain trainingsjack ook uitgerust met de nieuwste technologieën. Deze hebben we hieronder opgesomd:
• De PSG windrunner bevat een hoge hals met capuchon met trekkoord. Met het koord kan je de capuchon verstellen, voor de perfecte fit;
• De onderkant van het jack is uitgerust met een tailleband, zodat het jack perfect om het lichaam valt;
• De zijkanten van de Paris Saint Germain windrunner bevatten zakken, waarin je je spullen op kunt bergen;
• Het jack is uitgerust met een extra laagje ripstopmateriaal. Kenmerkend hieraan is dat het wind en regen nog beter buiten het windjack houdt;
• De achterkant van de Paris Saint Germain windrunner bevat een opening en dit zorgt juist weer voor een perfecte vintilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsjack en check ook de andere eyecatchers uit de PSG collectie van 2018-2019, namelijk het trainingspak en het tech fleece pak, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbappé, Cavani, Neymar, Di Maria en nog meer sterspelers!

PSG windrunner 2018-2019 bestellen

De nieuwe Paris Saint Germain windrunner voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 80,-. Check ook andere PSG producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering

Bestel je Paris windrunner nu in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

of de NIKE SHOP!