9 augustus 2021

Paris Saint Germain voetbalshirt Lionel Messi

De transfer van Messi van FC Barcelona naar Paris Saint Germain is bijna rond. Het is nog even gissen welk rugnummer Lionel Messi bij Paris Saint Germain krijgt, maar alles lijkt erop dat de Argentijnse ster bij de club uit Parijs het rugnummer krijgt, waarmee hij ook twee jaar bij Barcelona gespeeld heeft. Nummer 10, het rugnummer dat Messi bij FC Barcelona had sinds het seizoen 2008-2009, is bij Paris Saint Germain namelijk al bezet door Neymar JR.

Rugnummer Messi Paris Saint Germain

Messi maakte in 2004 zijn debuut voor FC Barcelona met nummer 30 en ruilde dit nummer in 2006 in voor nummer 19. Pas toen Ronaldinho in de zomer van 2008 vertrok bij FC Barcelona kreeg Messi nummer 10 en dit nummer droeg hij dan ook tot deze zomer. Bij Paris Saint Germain krijgt de aanvaller waarschijnlijk nummer 30. Wanneer Messi daadwerkelijk dit nummer krijgt, is het één van de weinige veldspelers in de geschiedenis van PSG die dit rugnummer heeft. Het nummer wordt bij Paris Saint Germain normaliter alleen toebedeeld aan de keepers van de club. Keepers als Trapp, Sirigu, Edel en Cousin droegen in het verleden dit rugnummer. Timothy Weah is de enige veldspeler die nummer 30 in het verleden op zijn Paris Saint Germain tenue droeg. Dit was in het seizoen 2018-2019. 

Officiële Paris Saint Germain bedrukking

Paris Saint Germain draagt dit seizoen twee verschillende bedrukkingen op het tenue. Tijdens de wedstrijden in de Franse competitie draagt de club zogenaamde Ligue 1 bedrukking op het tenue. De rugnummers van deze bedrukking bevatten het logo van de competitie aan de onderkant. Verder hebben de rugnummers een schaduwlijn. De stijl van de bedrukking tijdens de wedstrijden in de Coupe de France en Champions League is hetzelfde. Alleen bevat het rugnummer aan de onderkant het logo van de club en hebben de schaduwlijn van de rugnummers en de namen van de spelers een andere kleur. Waar de namen van de spelers op de tenues in de competitie horizontaal geplaatst zijn, staan de namen op de tenues in de Champions League en Coupe de France in een boogje.

Check hieronder in ieder geval de eerste afbeeldingen van de officiële Nike Paris Saint Germain voetbalshirts met de officiële bedrukking van Messi (19). Zodra het officieel is, hebben we in ieder geval weer nieuws!

Paris Saint Germain voetbalshirt Messi bestellen

Het Paris Saint Germain voetbalshirt van Messi (30) kun je direct na de officiële bekendmaking van zijn transfer bestellen. Zowel het Paris Saint Germain thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt kun je laten bedrukken met de officiële bedrukking van Messi. De extra prijs van het bedrukken is € 20,-. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van de tenues. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is dit € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is dit € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Messi Paris Saint Germain voetbalshirt (binnenkort) in de NIKE SHOP

of deze winkel!

of deze Paris Saint Germain fanshop!

Paris Saint Germain voetbalshirt Messi