24 juli 2015

Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door PSG en Nike. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe De Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt al uit. Vandaag werd het uitgelekte Paris Saint Germain voetbalshirt officieel bekend gemaakt tijdens het trainingskamp van de Franse kampioen in New York. Het nieuwe PSG voetbalshirt heeft dezelfde kleur als het uitshirt van het seizoen 2014-2015.

Paris Saint Germain uittenue 2015-2016

Het nieuwe PSG voetbalshirt 2015-2016 voor de uitwedstrijden is namelijk geheel wit en bevat verschillende accenten uit de clubkleuren van de Franse club, waardoor het nieuwe Paris Saint Germain uittenue de elegantie van Parijs uitstraalt. Het voetbalshirt is geheel wit en bevat een v-hals. De achterkant van de hals is uitgerust met een rode en blauwe lijn, welke gebaseerd zijn op de clubkleuren van Paris Saint Germain. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien rood en aan de zijkanten van het shirt lopen blauwe lijnen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne strepen over de schouders en mouwen. Deze strepen verwijzen naar de reputatie van de stad Parijs als fashion stad en kunnen bovendien gesymboliseerd worden als lichtstralen, welke ook een verwijzing is naar de stad Parijs. De bijnaam van de hoofdstad is namelijk: La Ville Lumiere (de lichtstad). De rechter borst bevat het logo van Nike in het blauw. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1989-1990 verbonden aan de Franse kampioen. De andere borst bevat het logo van Paris Saint Germain. Het midden van het Paris Saint Germain voetbalshirt wordt versierd door het logo van Fly Emirates, welke sinds 2006 verbonden is aan de club. Subsponsor QNB versiert de mouwen sinds het seizoen 2013-2014. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van PSG nog een speciaal detail. In de kraag staat namelijk de leus van de club: ICI C'EST PARIS. Het nieuwe Paris Saint Germain uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. Het short is aan de zijkanten uitgerust met een blauwe strip. Ook staan de logo's van de club en Nike op de shorts. De kousen zijn ook geheel wit met een blauwe swoosh en daaronder een deel vand e naam van de club in het blauw: PARIS. Check hieronder de foto's van het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 en uittenue, waarin sterren als Zlatan Ibrahimovic, David Luiz, Silva, Verratti, Cavani, Maxwell en van der Wiel schitteren tijdens het seizoen 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd.

Paris Saint Germain voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Paris Saint Germain shop van Subside Sports. Laat daar ook je Paris Saint Germain shirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Dit is de officiële Paris Saint Germain bedrukking. Check daar ook het nieuwe trainingsshirt, presentatiepak, pre match top en andere Paris Saint Germain merchandising. Of check het overzicht met beschikbare Paris Saint Germain producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending! Check bovendien de shops hieronder waar je nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 kunt kopen. 

Koop het Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 in de online PSG shop    (inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking) of in de

de online Paris Saint Germain voetbalshop. 

PSG-away -shirt -2015-2016

PSG-uitshirt -2015-2016

PSG-uitshirts -2015-2016

Extra informatie Paris Saint Germain voetbalshirts 2015-2016

De PSG Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!