Het nieuwe PSG uitshirt is vandaag officieel gelanceerd door de kampioen van Frankrijk en Nike. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1 en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Eerder lekte het nieuwe shirt van PSG al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt te worden. Het nieuw shirt is geheel in stijl van de moderne spirit van de club: stijlvol en briljant! Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt is geheel wit en bevat een zogenaamde henly collar met blauwe details, afkomstig uit de clubkleuren van PSG. De navy blauwe kleur komt bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst is voorzien van het embleem van PSG. Dit logo is groter dan op voorgaande voetbalshirts van de club. De andere borst bevat de swoosh van Nike in het blauw. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Fly Emirates. De achterkant van het voetbalshirt bevat twee lijnen in de clubkleuren van de club: blauw en rood. De binnenkant van de kraag is bovendien voorzien van een speciaal detail. Hierin staat een witte driehoek met blauwe omlijning, welke de tekst ''Ici c'est Paris'' in het blauw en goud bevat. In het shirt komen alle clubkleuren van PSG terug. Deze kleuren staan voor verschillende kernwaarden van de club: blauw voor elegantie, rood voor passie en wit voor respect.

Het nieuwe PSG uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje, waarop bovendien de logo's van PSG en Nike staan. De kousen zijn overwegend wit met daarop de swoosh van Nike en de naam van de stad: Paris. Check hieronder de foto's van het nieuwe PSG uitshirt 2014-2015. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiële bedrukking van sterspelers als Zlatan Ibrahimovic, Van Der Wiel, David Luiz, Cavani, Pastore of Lucas. Check daar ook de nieuwe thuisshirts, trainingsshirts, pre match tops, trainingspakken, presentatiepakken en N98 jackets.

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Paris Saint Germain Away Shirt

Paris Saint Germain Uitshirt 2014-2015

Paris Saint Germain Uittenue 2014-2015

PSG Uitshirt 2014-2015


Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van PSG coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Paris Saint Germain is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com