21 september 2021

Paris Saint Germain travel fleece trainingspak 2021-2022

Nike lijkt afscheid te hebben genomen van de tech fleece trainingspakken voor de voetbalclubs. In plaats daarvan dragen de spelers van de verschillende voetbalclubs het zogenaamde travel fleece trainingspak wanneer zij reizen naar de wedstrijden dit seizoen. Ook voor Paris Saint Germain heeft het Amerikaanse sportmerk een nieuw travel joggingpak gelanceerd. Dit trainingspak is de moderne variant van het presentatiepak en is gemaakt van een speciaal materiaal, welke heerlijk is om in te chillen en je in alle rust op de wedstrijden voor te bereiden.

Grijze Paris Saint Germain hoodie 2021-2022

Het Paris Saint Germain travel fleece trainingspak 2021-2022 bestaat uit een hoodie en een joggingbroek. Beide items hebben dezelfde kleuren als het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak. De hoodie is geheel grijs en wordt gekenmerkt door de lange rits, welke van de bovenkant van de hoge hals loopt naar het midden van de hoodie. Deze rits is dus langer dan de rits van de Paris Saint Germain training sweaters. De capuchon heeft een wat hoger design en is bovendien uitgerus tmet een grijs/roze trekkoord, waarmee je dus zelf de pasvorm kunt bepalen. Qua template heeft de trui alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit komt met name tot uiting in de diagonale, zwarte band over de mouwen. De logo's op de hoodie zijn monochroom. Dit betekent dat deze in stijl zijn van de kleuren van de sweater. Op de rechterborst prijkt een roze swoosh en de linkerborst bevat de badge van de club in het zwart/roze. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de sweater nog strakker om het lichaam. De achterzijde van de sweater bevat een speciale mesh taping voor extra ventilatie. Bovendien is de trui uitgerust met twee zakken. De band aan de onderzijde zorgt ervoor dat de hoodie naadloos op het lichaam aansluit.

Paris Saint Germain joggingbroek 2021-2022

Het travel fleece joggingpak van Paris Saint Germain wordt gecompleteerd door een grijze joggingbroek. De broek bevat ter hoogte van de kuiten aan de achterkant ene zwarte band. Verder is de broek uitgerust met een tailleband en bevat de broek twee zakken. De logo's van Nike en de club uit de Franse hoofdstad hebben dezelfde kleuren als op de hoodie van dit trainingspak. Verder bevat de trainingsbroek op de achterkant nog een extra zak. De joggingbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Ter hoogte van de enkels bevat de Paris Saint Germain joggingbroek zogenaamde cufss, voor een perfecte pasvorm. Zowel de broek als de hoodie bevatten een zwart label. In dit label zijn getallen en een '''fleur-de-lis'' verwerkt. De getallen verwijzen naar de nummers van de verschillende wijken in de stad. De stof van het travel fleece trainingspak van Paris Saint Germain betreft een combinatie tussen polyester (78%) en katoen (22%). Dit materiaal voelt super zacht aan en houdt je warm tijdens de herfst- en winterdagen. In het materiaal is ook de Nike Dri Fit technologie verwerkt, voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie.

In dit trainingspak wordt door Paris Saint Germain dus niet getraind. Het wordt enkel en alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden in 2021-2022.

Paris Saint Germain travel trainingspak bestellen

Het Nike Paris Saint Germain joggingpak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De hoodie is € 84,95 en de trainingsbroek € 74,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Paris Saint Germain trainingspakken!

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Paris Saint Germain travel trainingspak 2021-2022

Paris Saint Germain travel trainingspak 2021-2022