Dit zijn de Paris Saint Germain trainingsshirts 2023-2024

De spelers van Paris Saint Germain dragen ook dit seizoen weer nieuwe trainingskleding! Nike en de club uit de Franse hoofdstad hebben dit weekend de nieuwe trainingslijn gepresenteerd en deze bevat weer een tweetal nieuwe trainingsshirts voor het seizoen 2023-2024. Zowel het trainingsshirt als het warming-up shirt zijn in stijl van de clubkleuren van ''PSG'', maar dan in een ander tintje! Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024!

Paris Saint Germain trainingsshirt 2023-2024

Het Paris Saint Germain trainingsshirt 2023-2024 heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024. De kleuren lijken afgekeken te zijn van het Ajax trainingsshirt van het seizoen 2022-2023, waarvan we weten dat het een sterke kleurencombinatie is. Het trainingsshirt is namelijk een combinatie van navy blauw, bordeaux rood en goud! Voor het design van het trainingstenue heeft Nike het standaard Nike Strike template gebruikt. Dit betekent dat de mouwen zijn uitgerust met een all-over print van diagonale lijnen, die door elkaar heen lopen en een design van ruiten vormen. Een ander kenmerk van dit template is de ronde hals met daaronder een vlak met een ronding. Dit vlak is bordeaux rood. Alle logo's op het trainingstenue zijn goud en deze logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en de andere borst het clublogo. Dit logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingstenue, in dit geval navy blauw/goud. Op het midden van het trainingstenue prijkt het logo van hoofdsponsor Qatar Airways. De zijkanten van de onderkant van het trainingsshirt is nog uitgerust met een klein bordeaux rood vlak. Het Paris Saint Germain trainingstenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit voetbalbroekje bevat een all-over print van diagonale lijnen en heeft op de zijkanten een bordeaux rode golf. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van Nike en de club.

Paris Saint Germain warming-up shirt 

Het Paris Saint Germain warming-up shirt 2023-2024 is een combinatie van navy blauw en rood en bevat een gloed in deze kleurencombinatie. Deze print loopt ook door over de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het trainingstenue, maar hebben andere kleuren. Het logo van Nike en Qatar Airways zijn namelijk wit. Het Paris Saint Germain logo heeft wel de standaard kleuren.

  • Materiaal trainingstenues: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Paris Saint Germain trainingsshirt bestellen

De nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels.

  • Trainingsshirt (Beschikbaar voor kinderen en volwassenen): Vanaf € 44,95
  • Warming-Up Shirt: Vanaf € 59,95
  • Trainingsbroekje: Vanaf € 34,95

Check in deze winkels ook andere Paris Saint Germain trainingskleding!

Nike.nl
vanaf € 44.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 44.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 44.95
Bestellen >

Dit zijn de Paris Saint Germain trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Paris Saint Germain trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Paris Saint Germain trainingsshirts 2023-2024