27 december 2015

Rood Paris Saint Germain trainingsshirt 2016

Paris Saint Germain en Nike hebben weer een nieuw trainingsshirt gelanceerd en dit zal direct het laatste trainingsshirt van 2015-2016 zijn. In dit trainingsshirt werkt de club de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden af van januari 2016 tot mei 2016. In juni 2016 wordt de nieuwe trainingslijn van de club gelanceerd voor het seizoen 2016-2017.

Het nieuwe trainingsshirt van PSG voor 2016 is gebaseerd op de al eerder dit seizoen gelanceerde PSG trainingsshirts 2015-2016. Dit betekent dat het shirt een basiskleur heeft en een strip over de mouwen in een andere kleur. het nieuwste PSG training shirt is overwegend rood en bevat een navy blauwe strip over de schouders en mouwen. Deze blauwe kleur is identiek aan de kleur van het voetbalshirt van de Franse club. Verder bevat het shirt navy blauwe accenten rondom de hals. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1989 verbonden aan de club uit de hoofdstad van Frankrijk. Op het midden van het trainingsshirt staat Fly Emirates, welke sinds 2006 de voetbalshirts en trainingskleding van de club versiert. Alle trainingskleding van PSG bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat sterren als Ibrahimovic, Di Maria, Lucas, David Luiz, Silva en Cavani optimaal kunnen presteren in de nieuwe trainingsshirt. Check hieronder de foto's van de shirts, waarin de club vanaf nu traint.

Het nieuwe rode Paris Saint Germain trainingsshirt 2016 kan je vanaf nu per direct kopen in de shops hieronder! De prijs van het shirt voor volwassenen is EU 40,- en voor kinderen slechts EU 35,-. Wil je liever andere Paris Saint Germain producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je PSG voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop het in deze PSG Store 

of in de shop van Nike!


Rode -manchester -city -trainingsshirt -2016

Rood -psg -trainingsshirt -2016