27 mei 2016

Paris Saint Germain trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2016-2017 is deze week officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. Dit is het shirt waarin de spelers van PSG de trainingen afwerken ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. In vergelijking met vorig seizoen heeft het nieuwe trainingsshirt van de kampioen van Frankrijk nieuwe kleuren gekregen. Wel bevat het shirt hetzelfde template als de trainingsshirts van vorig seizoen. Voor de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden heeft de club een speciaal roze trainingsshirt gelanceerd. Daarover later meer. Hieronder bespreken we eerst het nieuwe training shirt van de club, waar sterren als David Luiz, Thiago Silva, Verratti, Cavani en Di Maria spelen.

Wit Paris Saint Germain training shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van PSG is dit seizoen overwegend wit en bevat rode accenten uit de clubkleuren van de Franse club. Door Nike wordt deze kleur ''university red'' genoemd. De strip die over de schouders en mouwen loopt is rood, evenals de swoosh van Nike, welke op de rechter borst staat. De andere borst bevat het logo van PSG. Nike is overigens sinds eind jaren '80 al kledingsponsor van de Franse club. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert in het navy blauw het midden van het nieuwe training shirt van Paris en verder is het shirt uitgerust met een klassieke crew neck. Het nieuwe trainingstenue van PSG kan gecompleteerd worden door een navy blauw trainingsbroekje. Dit short is aan de zijkanten uitgerust met een rode strip en bovendien staan de logo's van de club en Nike op de pijpen. De swoosh van de kledingsponsor is op het broekje rood. Zoals alle trainingskleding van Nike is ook de kleding van Paris Saint Germain uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt en tenue van de Franse kampioen. Tijdens de warming-up ter voorbereiding op alle wedstrijden draagt de club een roze trainingsshirt. Dit shirt heeft een iets rijker design en wordt ook wel het Paris Saint Germain pre match top genoemd. Check dit nieuwe warming up shirt hier!

PSG trainingsshirt kopen

Het witte Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 34,95 voor volwassenen en € 29,95 voor kinderen. Wil je andere PSG producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe trainingsshirt in deze PSG SHOP  (net iets goedkoper)

of de officiële PSG NIKE shop!

of in deze PSG STORE 

Paris -saint -germain -trainingsshirt -2016-2017-wit

Psg -trainingsbroekje -2016-2017