4 januari 2017

Paris Saint Germain trainingspak 2017

Nike en Paris Saint Germain hebben het nieuwe trainingspak voor 2017 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de club gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Dit is het pak dat de spelers vanaf januari 2017 tot mei 2017 dragen in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden. Medio mei/juni zullen Nike en de club de nieuwe collectie voor 2017-2018 lanceren, waaronder de nieuwe tenues en trainingskleding van de Parijzenaren. Hieronder bespreken we het nieuwe trainingspak van de kampioen van Frankrijk. Het pak bestaat uit een zogenaamd drill top en een strakke trainingsbroek.

Grijs Paris Saint Germain training sweater en trainingsbroek 2017

De nieuwe PSG training sweater van het trainingspak voor 2017 is overwegend grijs. Deze kleur wordt door het Amerikaanse sportmerk ''wolf grey'' genoemd. Verder is de drill top van het pak uitgerust met rode accenten. Deze kleur wordt door Nike ''university red'' genoemd. De rode accenten komen terug in de strip van over de mouwen en schouders. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is rood. Nike verzorgt overigens al sinds eind jaren '80 de tenues en trainingskleding van de club en zal dit op lange termijn nog blijven doen. De linker borst is uitgerust met het iconische logo van de club. Verder wordt de trainingssweater gekenmerkt door de hoge hals met een grijze rits tot de borst. De mouwen zijn de zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt nog eens versterkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen, waardoor deze ook nog eens de fit van een handschoen hebben. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van de sweater.

Het nieuwe PSG trainingspak voor 2017 wordt gecompleteerd door een blauwe tech trainingsbroek. Deze tech trainingsbroek van NIKE bevat de logo's van de club en de Amerikaanse kledingsponsor aan de zijkanten. Verder is de trainingsbroek uitgerust met een rode strip aan de zijkanten. Deze tech trainingsbroek heeft als belangrijk kenmerk dat deze erg strak om de benen valt en dus een strakke pasvorm heeft. De onderkant van de pijpen is uitgerust met een rits. Groot voordeel hiervan is dat de trainingsbroek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden. De nieuwe PSG trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de foto's van het nieuwe PSG trainingspak, waarin we vanaf nu sterren als Draxler, Ben Arfa, Cavani, Jesé, Di Maria, Aurier, Verratti, Moura, Pastore, Silva en andere sterren vanaf nu te zien zijn. Voorafgaande aan de CL wedstrijden draagt de club het Champions League trainingspak. 

Paris Saint Germain trainingspak kopen

Het nieuwe grijs/rode PSG trainingspak voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De drill top en de tech trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training sweater en de trainingsbroek voor volwassenen hebben allebei een prijs van € 64,95 en de prijs van de sweater en broek voor kinderen is € 54,95. Wil je andere producten van Paris Saint Germain kopen, zoals de tenues of andere trainingskleding en t-shirts? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Scoor het pak vanaf nu in deze officiële shop!

Psg -training -sweater -2017

Psg -trainingspak -2017