27 juli 2016

Paris Saint Germain trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2016-2017 is deze week officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit is pak welke de spelers dragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. PSG en Nike hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene pak is vooral het trainingspak waarin de club de trainingen afwerkt, terwijl het andere pak vooral wordt gebruikt tijdens de warming-up tijdens de warming-up. We bespreken beide nieuwe items hieronder!

PSG zip training sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het trainingspak bestaat uit een zogenaamde drill top en een strakke trainingsbroek. De PSG drill top betreft de training sweater. Deze trainingen sweater is in twee kleuren beschikbaar. Het overwegend navy blauwe (dark obsidian) sweater wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en de witte drill top vooral tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Verder zijn beide zip tops uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Op de rechter borst is het logo van Nike te vinden, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Nike verzorgt al sinds eind jaren '80 de trainingskleding en tenues van de Franse club. Op het midden van de tops staat het logo van Fly Emirates, welke sinds 2006 de hoofdsponsor van de club is. Verder zijn beide tops uitgerust met een rode (university red) strip over de mouwen en schouders. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Deze bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat je deze als het ware als handschoenen kan dragen. De nieuwe trainingspakken van PSG worden gecompleteerd door een zogenaamde tech trainingsbroek. Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bevat de logo's van de club en Nike. Verder is de broek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze aan de onderkant is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met een rode strip. Zoals gezegd zijn dit de pakken waarin PSG traint. We bespreken hieronder ook nog het warming-up pak!

Paris Saint Germain warming-up trainingspak 2016-2017

Het warming-up pak van Paris Saint Germain bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van dit pak is wit met over de schouders en mouwen een rode strip. Het jack is aan de zijkant uitgerust met twee zakken, terwijl op de rechter borst het logo van Nike in het rood prijkt. De andere borst bevat het logo van de club en Fly Emirates. De nieuwe trainingsbroek van Paris Saint Germain is navy blauw met aan de zijkanten een rode strip. Ook de logo's van de club en de Amerikaanse kledingsponsor staan weer op de broek.

Zoals alle trainingskleding van Nike, is ook de trainingskleding van PSG uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze trainingspakken worden vanaf nu gedragen door sterren als David Luiz, Krychowiak, Silva, Verratti, Di Maria, Cavani en nog meer sterren.

Check ook het nieuwe PSG trainingsshirt!

Paris Saint Germain trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Paris Saint Germain voor 2016-2017 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van het warming-up trainingspak voor volwassenen is € 120,- en voor kinderen € 100,-. De prijs van de drill top is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek heeft een prijs van € 65,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. Wil je andere producten van de Franse club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe trainingspak in de OFFICIËLE PSG SHOP!

of deze officiële PSG shop!

of in deze PSG STORE


Blauw -psg -drill -top -2016-2017

Psg -trainingspak -2016-2017