30 juli 2015

Paris Saint Germain trainingspak 2015-2016

Paris Saint Germain en Nike hebben het nieuwe PSG trainingspak voor kinderen en volwassenen vandaag officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van Paris Saint Germain gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Het trainingspak van PSG is iets anders dan het presentatiepak. Het presentatiepak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel ter voorbereiding op de wedstrijden. In het trainingspak werken sterren als Ibrahimovic, Cavani, Veratti, Van der Wiel, Thiago Silva en David Luiz ook echt de trainingen af tijdens dit seizoen. Paris Saint Germain en Nike hebben twee trainingspakken gelanceerd. Het ene trainingspak wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de uitwedstrijden en het witte pak wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Uiteraard bespreken we beide pakken en geven we ook informatie waar je deze kan kopen.

Blauw Paris Saint Germain trainingspak 2015-2016

Het blauwe Paris Saint Germain trainingspak wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Het trainingsjack van dit pak is geheel blauw en bevat een witte baan over beide mouwen. Verder bevat het jack weinig details. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Nike en de andere borst bevat zowel het logo van Paris Saint Germain als het logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Verder bevat het trainingsjack twee zakken met een rits. Dit pak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met ook weer een witte baan aan de zijkanten. Deze baan loopt tot de knieën. Ook de broek bevat de logo's van Nike en PSG. De pijpen aan de onderkant van de broek zijn elastisch, waardoor deze nauw om de enkels vallen. Ook is de trainingsbroek uitgerust met een rits aan de onderkant. 

Wit Paris Saint Germain trainingspak 2015-2016

Het witte Paris Saint Germain trainingspak is het pak dat vooral gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Dit pak bevat een wit jack met een blauwe strip over de mouwen. Verder bevat het jack dezelfde functionaliteiten en logo's als het blauwe trainingspak van Paris Saint Germain. Dit pak wordt dan ook gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het andere pak. De Paris Saint Germain trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien voorzien van de zogenaamde Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van PSG optimaal kunnen presteren, door het een ventilerend effect heeft. Check hieronder de foto's van beide nieuwe PSG pakken voor 2015-2016! Eerder werden al de nieuwe PSG presentatiepakken gelanceerd, welke hetzelfde design hebben. 

Paris Saint Germain trainingspak 2015-2016 kopen

Het blauwe en witte PSG trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen. De prijs van het trainingspak in volwassen maten is € 110,- en voor kinderen € 90,-! Check hieronder de links waar je het PSG trainingspak kan kopen. Check bovendien de andere beschikbare PSG producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het PSG trainingspak in de PSG shop van Nike

of in de online Paris Saint Germain voetbalshop.  

of in de PSG shop van Unisportstore! 


Psg -trainingspak -2015-2016-blauw


Psg -trainingspak -2015-2016