25 september 2014

Paris Saint Germain trainingsjack 2014-2015

Naast de nieuwe voetbalshirts van de club heeft Paris Saint Germain ook een speciaal anthem jack gelanceerd. Dit speciale anthem jacket wordt door de spelers van PSG gedragen tijdens de warming up en bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Ligue 1 wedstrijden en de Champions League wedstrijden. Tijdens de Champions League is Paris Saint Germain ingedeeld in een poule met Ajax, Barcelona en Apoel Nicosia. In de warming up voorafgaande aan deze wedstrijden en tijdens het afspelen van de Champions League tune, wordt dit trainingsjack door de spelers van de club gedragen. Het N98 jack van is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en bevat de kleuren blauw, rood en wit. Het trainingsjack is overwegend blauw en bevat een witte strip over de mouwen. De achterkant van het trainingsjack bevat de naam van de club in een fel rode kleur. Op de linker borst van het N98 jack komt het logo van de club terug en de rechter borst bevat het logo van Nike. De zijkanten van het N98 jack bevatten twee steekzakken met een rits. Verder worden de anthem trainingsjacks gekenmerkt door de zogenaamde strakke raglan mouwen, welke strak om de armen vallen, waardoor de spelers natuurlijker kunnen bewegen.

Het design van de N98 jackets van Nike stammen af van de jackets van Brazilië in 1998. Destijds droeg het nationale elftal van Brazilië (A Selecao) deze jacks tijdens het WK in Frankrijk. Deze jackets werden zowel als casual jackets als als trainingsjack gebruikt en hebben sindsdien qua design en stijl een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Ook de N98 jackets van PSG, welke voor 100% uit een dikker en duurzaam polyester bestaan, zijn perfect om in te trainen, maar ook perfect om casual te dragen. Speciaal voor de echte fans van Paris Saint Germain! Check hieronder de foto's van de nieuwe PSG trainingsjacks 2014-2015. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts, retro shirts, trainingspakken, polo's en trainingsshirts van de kampioen van Frankrijk.

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Onze mening : Heerlijke jackies om te dragen. Vallen lekker strak en zijn bijna te mooi om te trainen. Naast het blauwe trainingsjack zijn deze er ook in de witte en rode uitvoering. Vooral van de fel rode zijn wij fan!

Paris N981

Paris -Saint -Germain -N98-trainingsjack -2014-2015