25 mei 2015

Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. Eerder lekte het design van het mogelijke nieuwe voetbalshirt van de kampioen van Frankrijk al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe thuisshirt van PSG te worden. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe De La Ligue en Champions League thuiswedstrijden in het Parc Des Princes in Parijs gedurende 2015-2016. Het nieuwe thuisshirt is opnieuw modern en stijlvol en benadrukt de groeiende status van de club zowel in Frankrijk als in Europa. Het nieuwe thuisshirt bevat zowel blauwe als rode en witte accenten van de clubkleuren van Paris Saint Germain.

Paris Saint Germain thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt is namelijk overwegend blauw. Deze blauwe kleur staat voor één van de belangrijkste waarden van de club: grandeur (grootsheid). Verder wordt het shirt gekenmerkt door een brede rode verticale baan over het midden van het voetbalshirt. Deze rode baan is breder dan de baan die over het thuisshirt van 2014-2015 liep. Rood staat voor een andere belangrijke waarde van de club: respect. De rode baan wordt geflankeerd door twee deunnere witte banen. De witte banen staan voor passie. Verder is het thuisshirt van Paris Saint Germain voorzien van een klassieke ronde hals. De mouwen hebben een donkerdere tint blauw. Deze zijn namelijk navy blauw. Het doel van deze donkerdere kleur is dat de spelers van PSG hierdoor nog imposanter lijken. Ook lopen er navy blauwe banen over de zijkanten van het shirt. Deze navy blauwe banen lopen bovendien door tot over de voetbalbroekjes van de nieuwe Paris Saint Germain thuistenues 2015-2016. Een speciaal detail is te vinden aan de binnenkant van de voetbalshirts. Hierin staat namelijk de leus van de club: Ici C''est Paris (Hier is Parijs). Deze drie woorden omvatten de status van de club in de Franse hoofdstad en is bovendien een ode aan de thuishaven van de club, het Parc Des Princes, een stadion dat het hart vorm van de voetbalcultuur in Parijs. De linker borst van het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016 is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike in het wit. Nike is al sinds 1989 kledingsponsor van de Franse club. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Fly Emirates, welke sinds 2006-2007 hoofdsponsor is van PSG. Het nieuwe Paris Saint Germain thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met navy blauwe banen aan de zijkanten. Op de shorts staan bovendien de logo's van Nike en de club. De soken zijn ook overwegend navy blauw en bevatten aan de achterkant verschillende donker blauwe driehoeken. Bovendien staat het logo van Nike en de initialen van de club op de kousen van PSG. Check hieronder de foto's van het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016.

Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016 kopen

Dit voetbalshirt kan je in volwassen maten en in kindermaten kopen evenals de nieuwe uitshirts, trainingsshirts, trainingspakken, presentatiepakken, N98 jackets, polo's en andere PSG merchandising in de verschillende online PSG shops. Inclusief officiële Paris Saint Germain bedrukking van sterspelers als Ibrahimovic, Van Der Wiel, Silva, Lucas, Cavani, David Luiz en Verratti of een eigen naam en nummer. Of check hiernaast het overzicht met beschikbare Paris Saint Germain producten!

Koop hier het Paris Saint Germain thuisshirt in de .online PSG shop van Subside Sports of 

in de online PSG shop van Nike (inclusief officiële bedrukking)


PSG-thuisshirt -2015-2016

PSG-thuisshirt -2015-2016 (1)

PSG-thuistenue -2015-2016


Extra informatie Paris Saint Germain voetbalshirts 2015-2016

De Paris Saint Germain Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!