Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2014-2015 is gisteren officieel gepresenteerd. In deze nieuwe PSG voetbalshirts speelt de kampioen van Ligue 1 in het seizoen 2014-2015 de Ligue 1 wedstrijden en Champions League wedstrijden.Thuishaven van de club is het Parc Des Princes in Parijs. Het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt kenmerkt zich door een verfijnde en moderne look. Ook bezit het nieuwe thuisshirt weer een rood en wit vlak. Hiermee blijft de Franse club vasthouden aan een traditie. In vormgeving komt het rood en wit echter wel in een andere vorm terug. Over de voorzijde van het Paris Saint-Germain voetbalshirt loopt van boven naar beneden in het midden een rode en blauwe baan. Op deze wijze blijft de identiteit van de club gewaarborgd. Deze dunne strepen worden aangevuld met een brede donkerblauwe baan aan beide kanten. Deze baan is donkerder dan het blauw dat voornamelijk terugkomt op het Paris Saint-Germain thuisshirt. Voor het eerst in de geschiedenis van de club komen deze strepen ook terug op de achterzijde van het Paris Saint-Germain shirt. De strepen lopen echter niet over de gehele achterzijde. De donkerblauwe baan loopt wel over de gehele achterzijde van het voetbalshirt. Elke kleur op het voetbalshirt bezit een kernwaarde van de Franse club. Blauw staat voor elegantie, rood voor passie en wit voor respect. Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2014-2015 wordt verder gekenmerkt door een speciale blauwe v-hals. In de binnenzijde van de hals staat de tekst "C'est ici Paris"(Wij zijn Parijs) gedrukt. Op de linkerborst komt het Paris-Saint Germain logo terug. Dit logo is groter dan normaal. Op de rechterborst komt het logo van kledingsponsor Nike terug. De donkerblauwe, rode en witte baan op de voorzijde van het voetbalshirt wordt in het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Fly Emirates.

Het nieuwe PSG thuistenue 2014-2015 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje. De PSG kousen die gedragen zullen worden gedurende thuiswedstrijden zijn ook overwegend blauw. Deze worden gekenmerkt door een witte streep op de achterzijde. Op de voorzijde staat een witte Nike swoosh gedrukt en de naam van de stad Parijs. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Ibrahimovic, Cavani, Van der Wiel, Thiago Silva, Luiz en Lucas. De Paris Saint-Germain voetbalshirts, t-shirts, N98 jackets en trainingspakken zijn te koop in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiële printing en 10% korting!

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

PSG Thuisshirt 2014-2015 (3)

PSG Thuisshirt 2014-2015 2 (1)

PSG Thuisshirt 2014-2015 3 (1)PSG Thuisshirt 2014-2015 4

PSG Thuisshirt 2014-2015 5 (1)

PSG Thuisshirt 2014-2015 6

Extra informatie Paris Saint-Germain voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com