6 januari 2017

Paris Saint Germain presentatiepak 2017

Het nieuwe Paris Saint Germain presentatiepak voor 2017 is officieel gelanceerd door de club en PSG. Dit pak wordt door de spelers van Paris gedragen tijdens de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Dit trainingspak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Medio mei/juli wordt de nieuwe trainingscollectie voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe voetbalwarming-up pak van PSG heeft dezelfde kleur als het nieuwe trainingspak van de club. We bespreken het hieronder.

Grijs Paris Saint Germain trainingspak 2017

Het nieuwe presentatiepak van Paris Saint Germain bestaat uit een trainingsjack en een woven trainingsbroek. Het jack van het pak is overwegend licht grijs (wolf grey) en bevat rode (university red) details. Deze details komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in de swoosh van Nike op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en onder het logo van de Parijzenaren staat het logo van Fly Emirates. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken met een rits, terwijl het jack ook zogenaamde raglanmouwen heeft. Kenmerk van de raglanmouwen is dat deze strak om de armen vallen. Het nieuwe PSG presentatiepak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Ook deze broek bevat een strip aan de zijkanten. Deze loopt door tot de knieën. Verder staan de logo's van de club en Nike op de trainingsbroek en is de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je (voetbal)schoenen aan en uit kunt doen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten ook zakken met een rits.

Het nieuwe presentatiepak van PSG bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Nike Dri Fit systeem. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Draxler, Di Maria, Ben Arfa, Cavani, Jesé, Aurier, Silva en nog meer sterren. Check ook het nieuwe trainingspak voor 2017!

Paris Saint Germain presentatiepak kopen

Het nieuwe PSG trainingspak voor 2017 kan je vanaf per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shop. Het pak heeft een prijs van ongeveer € 100,- voor kinderen en € 120,- voor volwassenen. Wil je andere Paris Saint Germain trainingskleding of tenues kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe presentatiepak vanaf nu in deze officiële shop!

Psg -presentatiepak -2017