23 juni 2015

Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016

Ook het nieuwe Paris Saint Germain presentatiepak voor het seizoen 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt. De bekendmaking van de nieuwe presentatiepakken van de kampioen van Frankrijk volgt op de bekendmaking van het nieuwe PSG thuisshirt 2015-2016 en de nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirts, welke twee weken geleden officieel werden gelanceerd door Nike en de Franse club. De presentatiepakken worden door de spelers van PSG gedragen tijdens het reizen naar de Ligue 1, Champions League en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2015-2016 en bovendien tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de ze wedstrijden. Om deze reden wordt het Paris Saint Germain presentatiepak ook wel het hotelpak of buspak genoemd. De club en Nike, welke sinds 1990 kledingsponsor is van de club, hebben zowel een geheel blauw pak als een wit presentatiepak gelanceerd. Het blauwe pak wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het witte pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden.

Blauw Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016

Het Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016 voor de thuiswedstrijden is geheel blauw. Het trainingsjack van dit pak is geheel blauw en over de mouwen loopt een witte strip. De linker borst is uitgerust met een geborduurd embleem van PSG met daaronder het logo van hoofdsponsor Fly Emirates, welke sinds het seizoen 2006-2007 hoofdsponsor is van de achtvoudig kampioen van Frankrijk. De andere borst bevat het logo van Nike in het wit. Verder is het trainingsjack van het pak uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De broek van het blauwe Paris Saint Germain presentatiepak is geheel blauw met aan de zijkanten een witte strip, die ongeveer tot de knieën loopt. Ook de trainingsbroek van het pak is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van PSG en Nike. Verder heeft de broek van het pak een getailleerde pasvorm en valt de broek strak om de enkels. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met kleine ritsen, zodat je makkelijk voetbalschoenen uit kunt trekken.

Wit Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016

Paris Saint Germain en Nike hebben ook een overwegend wit presentatiepak voor 2015-2016 gelanceerd. Dit presentatiepak wordt door sterren als Ibrahimovic, Maxwell, David Luiz, Silva, Van der Wiel en Cavani vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden van PSG gedurende komend seizoen. Het jack van dit pak is overwegend wit met een blauwe strip over de schouders en mouwen. De logo's van PSG, Nike en Fly Emirates staan op dezelfde plek als op het blauwe PSG presentatiepak. Het witte PSG presentatiepak wordt gecompleteerd door dezelfde broek als het andere pak en bevat over dezelfde functionaliteiten. Beide trainingspakken zijn zoals alle pakken van Nike uitgerust met de Nike Dri-Fit technologie zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het materiaal waar de pakken van gemaakt is, is 100% woven polyester, waardoor de pakken uitermate geschikt zijn om in te trainen, maar ook om als fan casual te dragen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Paris Saint Germain presentatiepakken 2015-2016.

Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe PSG presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de verschillende officiële PSG shops voor een bedrag van € 120,- in volwassen maten. De presentatiepakken zijn door Nike en Paris Saint Germain ook als trainingspak gelanceerd. Deze hebben een prijs van € 110,- in volwassen maten en € 90,- in kindermaten. DIRECTE levering en geen verzendkosten!

Koop het Paris Saint Germain presenatiepak in de online PSG shop van Nike.  of in de

de online Paris Saint Germain voetbalshop.  of de

PSG shop van Unisportstore! 

Geef hieronder je mening over het nieuwe item van Paris Saint Germain! 

Blauw -paris -saint -germain -presenatiepak -2015-2016

Paris -Saint -Germain -presentatiepak -2015-2016