8 juni 2015

Paris Saint Germain pre match top 2015-2016

Tegelijkertijd met de nieuwe trainingsshirts van Paris Saint Germain 2015-2016 zijn de nieuwe pre match tops of pre match trainingsshirts gelanceerd door Nike en de club van trainer Laurent Blanc. Deze pre match tops worden door de spelers vooral gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Champions League en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2015-2016. Bovendien worden de pre match tops vaak door de reserves van de club tijdens de wedstrijden van PSG.

Paris Saint Germain pre match trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe pre match top van Paris Saint Germain voor 2105-2016 heeft veel weg van het nieuwe trainingsshirt van de Parijzenaren. Evenals het trainingsshirt is het pre match top overwegend navy blauw. Het verschil met het trainingsshirt is dat er over de mouwen van het pre match top een zilveren baan loopt. Ook de achterkant van de kraag heeft deze kleur. Bij het nieuwe trainingsshirt is deze baan wit. Verder heeft de achterkant van het inloopshirt van Paris Saint Germain een speciaal design. Op de achterkant staat namelijke en flitsende print in het wit/zilver/navy blauw en staat bovendien de naam van de club. De voorkant van het shirt bevat het logo van Nike en Paris Saint Germain op de borst en hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van de pre match trainingsshirts. Zoals alle voetbalshirts en trainingskleding van Nike bestaan de pre match shirts van PSG voor 100% uit polyester en zijn deze voorzien van het Nike Dri Fit systeem, welke ervoor zorgt dat de PSG sterren optimaal kunnen presteren, omdat dit systeem zweet en vocht naar de buitenkant van de shirts transporteert en de spelers daardoor droog blijven. Zowel het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016 als het nieuwe pre match top kan gecompleteerd worden door een speciaal trainingsbroekje met daarop de logo's van PSG en Nike. Check hieronder de foto's van het flitsende inloopshirt van PSG.

Paris Saint Germain pre match top 2015-2016 kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain pre match top 2015-2016 kan je vanaf nu voor een bedrag van € 50,- en in kindermaten voor een bedrag van € 40,-. Check daar ook het nieuwe PSG trainingsshirt en het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016. Inclusief officiële bedrukking van sterren als Ibrahimovic, Van der Wiel, David Luiz, Silva, Pastore en alle andere spelers.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Paris -Saint -Germain -pre -match -top -2015-2016

PSG-PM-Top -2015-2016