14 september 2016

Paris Saint Germain lanceert speciale bedrukking voor Champions League 2016-2017

Paris Saint Germain draagt een geheel nieuwe bedrukking tijdens de Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit betreft een andere bedrukking dan de club draagt tijdens de Ligue 1 en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Waar de officiële bedrukking voor de Ligue 1 voetbalshirt vrij blokkig is, is de bedrukking voor de shirts die tijdens de Champions League gedragen wordt, wat flitsender. We bespreken deze originele bedrukking, die de club draagt tijdens de Champions League groepswedstrijden tegen Arsenal, Ludogorets en FC Basel hieronder. De club droeg deze printing voor het eerst in de wedstrijd tegen Arsenal, welke in 1-1 eindigde.

De bedrukking van de spelersnamen en nummers die PSG tijdens de Champions League thuiswedstrijden in het Stade De France draagt is qua kleur natuurlijk contrasterend aan de kleur van het thuisshirt. Het shirt is overwegend blauw. Om deze reden is er voor een wit/rode bedrukking gekozen. De letters en rugnummers zijn overwegend wit met een rode omlijning. Dit zijn dezelfde kleuren als de bedrukking voor de shirts die de club tijdens de Ligue 1 en Franse bekerwedstrijden draagt. De stijl van de bedrukking is wat speelser dan de printing voor de andere shirts. Dit betekent dat zowel de letters van de namen als de rugnummers van de spelers wat meer rondingen bevatten. De onderkant van de rugnummers zijn uitgerust met de logo's van de Franse club. Het logo van de Parijzenaren is niet aanwezig in de namen van de spelers. Tijdens de Champions League wedstrijden draagt de club van trainer Emery ook speciale badges op het shirt. De rechter mouw is uitgerust met de officiële badge van het toernooi en de andere mouw is uitgerust met de respect badge. Check hier het officiële PSG thuisshirt!

Check hieronder een foto van de officiële Champions League bedrukking van Paris Saint Germain voor 2016-2017. Wil je het shirt van PSG kopen met officiële en originele bedrukking? Dan ben je bij de 2 shops hieronder aan het goede adres. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het PSG shirt met officiële printing in deze officiële Paris shop

of in de officiële PSG NIKE shop

Paris -saint -german -bedrukking -cl -2016-2017